Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ολιγοήμερη αναβολή στον διορισμό του νέου προέδρου της ΕΕΤΤ

Σε νέα συνεδρίαση της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής θα συζητηθεί ο διορισμός του νέου προέδρου της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων καθώς υπήρξε εμπλοκή λόγω των αντιδράσεων του προκατόχου του.

Ολιγοήμερη αναβολή στον διορισμό του νέου προέδρου της ΕΕΤΤ

Αναβλήθηκε, από την επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, η έγκριση διορισμού του νέου προέδρου της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) Κώστα Μασέλλου, εξαιτίας της εμπλοκής με τον απερχόμενο πρόεδρο Δημήτρη Τσαμάκη. Ο κ. Τσαμάκης επιμένει πως η θητεία του είναι τετραετής και πως κακώς αποπέμφθηκε νωρίτερα, ενώ ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής τόνισε πως ο διορισμός του είχε γίνει για το υπόλοιπο της θητείας της απελθούσας Ολομέλειας της ΕΕΤΤ, που έληξε πρόσφατα.

Ο κ. Παπάς δέχθηκε, όμως, την εισήγηση της προέδρου της Επιτροπής Τασίας Χριστοδουλοπούλου για ολιγοήμερη αναβολή της διαδικασίας διορισμού του κ. Μασέλλου. Η επιτροπή ενέκρινε τον διορισμό των δύο νέων αντιπροέδρων της ΕΕΤΤ, της κας Αγγελικής Σγώρα και του κ. Σπυρίδωνα Παντελή. Η αναβολή συμφωνήθηκε με το επιχείρημα των βουλευτών της αντιπολίτευσης πως αν ο κ. Τσαμάκης προσφύγει στα δικαστήρια και δικαιωθεί, τότε υπάρχει ο κίνδυνος να χαρακτηριστούν άκυρες οι αποφάσεις της νέας διοίκησης της ΕΕΤΤ.


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v