Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο Γ. Πολύζος πρόεδρος της ΕΤΑΔ - Το νέο διοικητικό συμβούλιο

Ο καθηγητής του ΕΜΠ Γιάννης Πολύζος αναλαμβάνει τη θέση του προέδρου της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ). Νέο διοικητικό συμβούλιο τοποθετήθηκε στην εταιρεία.

Τη συγκρότηση σε σώμα του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου Α.Ε. («ΕΤΑΔ») με ισχύ από 15 Φεβρουαρίου 2018, ανακοίνωσε η διοίκηση του υπερταμείου (ΕΕΣΥΠ ΑΕ).

Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΕΣΥΠ, μοναδικής μετόχου της ΕΤΑΔ, με την υποστήριξη εταιρείας διεθνούς κύρους και μέσω ανοιχτής διαδικασίας, επέλεξε στελέχη με μακρά εμπειρία και εξειδικευμένες γνώσεις όσον αφορά στο επιχειρηματικό περιβάλλον της ακίνητης περιουσίας, τα οποία διαθέτουν συλλογικά επαρκή και διαφοροποιημένη εμπειρία για να οδηγήσουν την ΕΤΑΔ στο νέο της ρόλο, ως η εταιρεία που διαχειρίζεται και αξιοποιεί ένα μεγάλο μέρος της ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου.

Λαμβάνοντας υπόψη τα ανωτέρω, το Διοικητικό Συμβούλιο, ομόφωνα, αποφάσισε την ακόλουθη σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΤΑΔ: 

1. Γιάννης Πολύζος, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου

2. Γιώργος Τερζάκης, Διευθύνων Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου

3. Γαλάτεια Έλλη Κακούλλου, Εντεταλμένη Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου

4. Αθανάσιος Παπανικολάου, Μη Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου

5. Λίλα Τσιτσογιαννοπούλου, Μη Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου

6. Πολυχρόνης Γριβέας, Μη Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου

7. Γιάννης Φίλος, Μη Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου

Στην ανακοίνωση του υπερταμείου αναφέρεται πως "το νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα διαμορφώσει και θα υλοποιήσει το Επιχειρηματικό Πλάνο της ΕΤΑΔ, με βασικές προτεραιότητες την ωρίμανση και βέλτιστη αξιοποίηση του χαρτοφυλακίου ακινήτων, όπως και την αύξηση των εσόδων της, στόχοι οι οποίοι θα συμβάλλουν στην αναπτυξιακή προοπτική της αγοράς ακινήτων στην Ελλάδα, στην προσέλκυση επενδύσεων και στη στήριξη της οικονομικής ανάκαμψης τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο". 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v