Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα Εκτελεστική Επιτροπή στην Ενωση Ελληνων Τραπεζιτών Μεγάλης Βρετανίας

Πρόεδρος ο Λούης Λοϊζου της Armila Capital με αντιπεόεδρο τη Βίκη Φωτοπούλου της Barclays.

Νέα Εκτελεστική Επιτροπή στην Ενωση Ελληνων Τραπεζιτών Μεγάλης Βρετανίας

Η Ένωση Ελλήνων Τραπεζιτών Μεγάλης Βρετανίας (HBA-UK) ανακοινώνει την εκλογή νέας Εκτελεστικής Επιτροπής όπως προέκυψε από την εξαμηνιαία Τακτική Γενική Συνέλευση που έλαβε χώρα στο Ελληνικό Κέντρο Λονδίνου στις 7 Φεβρουαρίου 2018.

Η νέα Εκτελεστική Επιτροπή απαρτίζεται από τους κ.κ: Πρόεδρος: Λούης Λοΐζου (Armila Capital), Αντιπρόεδρος: Βίκη Φωτοπούλου (Barclays), Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Μαρία-Ειρήνη Αλεξανδράκη (Τράπεζα DVB), Υπεύθυνη Εκδηλώσεων: Γεωργία Γαλουζίδη (Russell Investments), Επικεφαλής Ανάπτυξης: Κέλλυ Καλαϊτζάκη (Morgan Stanley), Εκτελεστικό Μέλος: Γρηγόρης Χατζηγρηγοριάδης (Credit Suisse) και Εκτελεστικό Μέλος: Δήμητρα Φαλίδα (Citi).

Ο Κύκλος του Προέδρου συγκροτείται από όλους τους προηγούμενους Προέδρους της Ένωσης και ο ρόλος του είναι πρωτίστως η επίβλεψη της μακροπρόθεσμης στρατηγικής κατεύθυνσης της Ένωσης και η παροχή υποστήριξης και διαχείρισης για το σκοπό αυτό. Η σημερινή σύνθεσή του είναι οι κ.κ.: Αντώνης Ντατζόπουλος, Στράτος Χατζηγιάννης, Χρήστος Μεγάλου, Νότης Μηταράκης, Μιχαήλ Ζέκκος, Γιάννης Κυριακόπουλος, Γιώργος Ματσάκας και Ανδρέας Ζομπανάκης.

Επιπροσθέτως, η Εκτελεστική Επιτροπή έχει διορίσει 15 Πρέσβεις σε διάφορα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και οργανισμούς στο City του Λονδίνου. Οι Πρέσβεις εκπροσωπούν την Ένωση και συνεπικουρούν την Εκτελεστική Επιτροπή στην εκτέλεση των καθηκόντων της.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v