Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων & Ποτών (ΣΕΒΤ), απέσπασε άλλη μια διάκριση στα βραβεία CREATIVE GREECE 2018, το ετήσιο forum επιχειρηματικής αριστείας για την Ελλάδα της εξωστρέφειας, για το έργο που υλοποίησε σχετικά με την ενίσχυση της εξωστρέφειας και των εξαγωγών της χώρας το 2017, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΕΒΤ.
H διάκριση αυτή αποτελεί το 2ο βραβείο που αποσπά ο Σύνδεσμος μέσα στο τελευταίο εξάμηνο.
Το 2017 ήταν μια χρονιά με έντονη εξαγωγική δραστηριότητα για τον ΣΕΒΤ, καθώς προχώρησε στην υλοποίηση πολλών ενεργειών για την στήριξη των εξαγωγών, με κορωνίδα την ανάπτυξη της Πλατφόρμας Εξαγωγώω, τονίζει ο ΣΕΒΤ. Πρόκειται για ένα φιλικό και εύκολο στη χρήση εργαλείο, διαθέσιμο σε πέντε γλώσσες, που περιλαμβάνει όλα τα Ελληνικά Εξαγόμενα Προϊόντα Διατροφής με στόχο να προωθήσει τις εμπορικές σχέσεις των ελληνικών επιχειρήσεων με τις παγκόσμιες αγορές.
Ο Πρόεδρος του ΣΕΒΤ, κ. Ευάγγελος Καλούσης, σημειώνει: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που η συνεισφορά μας στην ενίσχυση της εξωστρέφειας της χώρας αναγνωρίζεται για μία ακόμη φορά. Η διάκριση αυτή μας τιμά και μας γεμίζει αισιοδοξία καθώς οι προσπάθειές μας έχουν αποτέλεσμα. Θα συνεχίσουμε με το ίδιο σθένος το έργο μας, ώστε ο κλάδος μας να αποτελεί πόλο σταθερής προοπτικής με γνώμονα την ανάκαμψη της οικονομίας και την προβολή της χώρας μας και των προϊόντων μας, όπως πραγματικά αξίζουν!».