Την ολοκλήρωση 130 πλειστηριασμών χθες, με κατακύρωση του ακινήτου σε υπερθεματιστή, ανακοίνωσε ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου και Δωδεκανήσου.
Οπως αναφέρει ο σύλλογος, ως διαχειριστής της νόμιμης διαδικασίας των πλειστηριασμών, από τους αναρτηθέντες έως και την 28/03/2018 πλειστηριασμούς στην ηλεκτρονική πλατφόρμα ΗΛΣΥΠΛΕΙΣ, δηλαδή από τους 268, 45 ανεστάλησαν και θα επαναληφθούν εν ευθέτω χρόνω και ένας ματαιώθηκε, λόγω ρύθμισης της οφειλής ή κατόπιν συνεννόησης οφειλετών και επισπεύδοντα.
Επίσης, από τους υπόλοιπους 222, οι 130 ολοκληρώθηκαν με κατακύρωση του ακινήτου σε υπερθεματιστή, ενώ σε 92 δεν υπήρξε συμμετοχή υποψήφιων πλειοδοτών (άγονοι).
Οι άμεσα ενδιαφερόμενοι και εμπλεκόμενοι στη διαδικασία έχουν πλήρη και έγκαιρη ενημέρωση, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα είναι δημόσια.