Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Diploma In Sales Management από την ΕΕΔΕ

Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε διευθυντές & σε προϊσταμένους πωλήσεων, σε στελέχη τμημάτων που έρχονται σε επαφή με πελάτες και σε στελέχη που πρόκειται να προαχθούν σε καίριες εμπορικές θέσεις.

Diploma In Sales Management από την ΕΕΔΕ

Η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) αναγνωρίζοντας την επιτακτική ανάγκη για επαγγελματική εκπαίδευση στο χώρο των Πωλήσεων, πρωτοπορεί και παρουσιάζει σε συνεργασία με το INSΤITUTE OF SALES & MARKETING MANAGEMENT τoυ Ηνωμένου Βασιλείου ένα ειδικά σχεδιασμένο μακροχρόνιο πρόγραμμα που οδηγεί - μετά από εξετάσεις - στην απόκτηση του Diploma In Sales Management.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, παραπάνω από 1000 στελέχη του κλάδου έχουν αποφοιτήσει από το Πρόγραμμα στα 16 και πλέον χρόνια λειτουργίας του ενώ πάνω από 400 εταιρίες έχουν εμπιστευτεί την ΕΕΔΕ για την εκπαίδευση των πωλητών τους.

Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε διευθυντές & σε προϊσταμένους πωλήσεων, σε στελέχη τμημάτων που έρχονται σε επαφή με πελάτες (π.χ. εξυπηρέτηση πελατών, Μarketing, πωλητές με επαρκή εργασιακή εμπειρία κ.α.) και σε στελέχη που πρόκειται να προαχθούν σε καίριες εμπορικές θέσεις.

Το διδακτικό προσωπικό αποτελείται από διακεκριμένα στελέχη της αγοράς με μακροχρόνια εμπειρία στο χώρο των Πωλήσεων και του Marketing.

Η διδασκόμενη ύλη περιλαμβάνει σημειώσεις μεταφρασμένες στα ελληνικά, οι δε παρουσιάσεις γίνονται με τη χρησιμοποίηση των πλέον σύγχρονων μεθόδων διδασκαλίας: case studies, syndicate cases, role plays κ.α. Τα μαθήματα καθώς και οι εξετάσεις πραγματοποιούνται στην Ελληνική γλώσσα και το πιστοποιητικό σπουδών χορηγείται απεύθειας από το INSΤITUTE OF SALES & MARKETING MANAGEMENT του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η έναρξη της επόμενης σειράς του προγράμματος θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Απριλίου 2018.

Το κόστος μπορεί να καλυφθεί με το 0,24% της επιπλέον εργοδοτικής εισφοράς που καταβάλουν οι εταιρίες για την ενίσχυση των προγράμματων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του ΟΑΕΔ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον κ. Μ.Φιτέογλου: ΕΕΔΕ, Λ. Ιωνίας 200 & Ιακωβάτων, 111 44 Αθήνα Τηλ: 210 21.12.000 (εσωτ. *623)| e mail: [email protected] online info: http://www.eede.gr/programs/diploma-in-sales-management

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v