Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δεν βλέπει προβλήματα μεγάλης κλίμακας από τις απεργίες της ΓΕΝΟΠ ο ΑΔΜΗΕ

Οσο διαρκούν οι κινητοποιήσεις και για όσο χρειαστεί, ο ΑΔΜΗΕ θα παρακολουθεί αδιάλειπτα τη λειτουργία του Συστήματος και θα βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα για να προχωρήσει άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες, τονίζει ο Διαχειριστής.

Δεν βλέπει προβλήματα μεγάλης κλίμακας από τις απεργίες της ΓΕΝΟΠ ο ΑΔΜΗΕ

Αναφορικά με τις απεργιακές κινητοποιήσεις που έχει εξαγγείλει η ΓΕΝΟΠ ΔEH, ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ) διαβεβαιώνει ότι παρακολουθεί στενά τη διαμορφούμενη κατάσταση και έχει ενεργοποιήσει όλα τα διαθέσιμα μέτρα -με βάση το ρυθμιστικό πλαίσιο και τις αρμοδιότητές του- για να διασφαλίσει την ευστάθεια του Συστήματος Μεταφοράς.

Οσο διαρκούν οι κινητοποιήσεις και για όσο χρειαστεί, ο ΑΔΜΗΕ θα παρακολουθεί αδιάλειπτα τη λειτουργία του Συστήματος και θα βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα, για να προχωρήσει άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες για την ασφαλή λειτουργία του, εάν αυτό απαιτηθεί.

Ο ΑΔΜΗΕ εκτιμά ότι δεν θα προκύψουν προβλήματα μεγάλης κλίμακας. Σε κάθε περίπτωση, η Διοίκηση και το προσωπικό του Διαχειριστή, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, διαβεβαιώνουν ότι θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλιστεί η ασφαλής και συνεχής τροφοδοσία όλων των καταναλωτών κατά τη διάρκεια των κινητοποιήσεων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v