Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μασούτης: Μέσω «Προμηθευτικής» η κάθοδος στην Αττική

H Προμηθευτική διαθέτει ένα δίκτυο 57 καταστημάτων, ενώ της Μασούτης ξεπερνά τα 270. Πώς η συμφωνία μεταβάλλει το χάρτη των super market στη χώρα.

Μασούτης: Μέσω «Προμηθευτικής» η κάθοδος στην Αττική

Στην εξαγορά της Προμηθευτικής προχωρά η Μασούτης σύμφωνα με πληροφορίες. Σήμερα, η εταιρεία Διαμαντής Μασούτης, διαθέτει ένα μεγάλο δίκτυο καταστημάτων στη Βόρεια Ελλάδα και σημαντική θέση στο χώρο του λιανικού εμπορίου, ενώ σε πανελλαδικό επίπεδο βρίσκεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες αλυσίδες. 

Με 272 καταστήματα, 250 σούπερ μάρκετ, 22 καταστήματα χονδρικής Cash & Carry, και ένα κέντρο αποθήκευσης και διανομής στο Καβαλάρι καλύπτει γεωγραφικά όλες τις περιφέρειες της Μακεδονίας, της Θράκης, της Θεσσαλίας, της Ηπείρου, τη Φθιώτιδα, την Εύβοια, την Αιτωλοακαρνανία και τα νησιά Θάσο, Λήμνο, Λέσβο και Χίο.

Απασχολεί περισσότερους από 6.700 εργαζόμενους.

Σύμφωνα με τον ισολογισμό του 2016 κατέγραψε κέρδη ύψους 25,1 εκατ. ευρώ έναντι 16,7 εκατ. το 2015. Ο τζίρος το 2016 διαμορφώθηκε στα 800 εκατ., ενώ το 2015 ανήλθε στα 751 εκατ. ευρώ.

Από την πλευρά της η Προμηθευτική Τροφίμων διαθέτει 57 καταστήματα, ένα κατάστημα franchise εντός του νομού Αττικής, απασχολεί πάνω από 1.050 υπαλλήλους ενώ συνεργάζεται με 300 και πλέον προμηθευτές.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v