Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΓΣΕΒΕΕ: Εκδήλωση για τον νέο Κανονισμό Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων

Στην εκδήλωση θα δημοσιοποιηθούν τα αποτελέσματα της πρόσφατης έρευνας που διεξήγαγε η ΓΣΕΒΕΕ και ο ΣΕΚΕΕ με τη συνδρομή της Kapa Research σχετικά με την ικανότητα προσαρμογής των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στις απαιτήσεις του νέου κανονισμού.

ΓΣΕΒΕΕ: Εκδήλωση για τον νέο Κανονισμό Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων

Ενημερωτική Εκδήλωση για τον νέο Κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) και την παρουσίαση ερευνητικών πορισμάτων σχετικά με τη στάση των καταναλωτών και των επιχειρήσεων ως προς το νέο κανονισμό και την πορεία προσαρμογής τους σε αυτόν, θα πραγματοποιήσουν η ΓΣΕΒΕΕ σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ) και την Kapa Research, την Τετάρτη 23 Μαΐου 2018 στις 11 π.μ. στο Αμφιθέατρο της ΓΣΕΒΕΕ (Αριστοτέλους 46).

Παράλληλα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, σκοπός της συγκεκριμένης δράσης είναι να ενημερωθούν διεξοδικά οι πολίτες και οι επιχειρήσεις για τον νέο κανονισμό και να ευαισθητοποιηθούν οι θεσμικοί φορείς για ενδεχόμενα προβλήματα και στρεβλώσεις που θα προκύψουν στην αγορά από την εφαρμογή του Ευρωπαϊκού Κανονισμού για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (GDPR).

Στην εκδήλωση θα δημοσιοποιηθούν τα αποτελέσματα της πρόσφατης έρευνας που διεξήγαγε η ΓΣΕΒΕΕ και ο ΣΕΚΕΕ με τη συνδρομή της Kapa Research σχετικά με την ικανότητα προσαρμογής των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στις απαιτήσεις του νέου κανονισμού και θα κατατεθούν προτάσεις από συλλογικούς φορείς για την αποτελεσματική εφαρμογή του και τη μείωση του κόστους υλοποίησης από τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v