Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intracom Telecom και Cisco «απογειώνουν» τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

To αεροδρόμιο της Αθήνας λειτουργεί σε ένα πλήρως ψηφιακό περιβάλλον, με τη δυνατότητα να σχεδιάζει και να παρέχει νέες εξελιγμένες υπηρεσίες στην κοινότητα του αεροδρομίου όπως και στα εκατομμύρια των επιβατών.

Intracom Telecom και Cisco «απογειώνουν» τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

Με τις προβλέψεις για το 2018 σχετικά με την προσέλευση των ξένων τουριστών στην Ελλάδα να ξεπερνούν κάθε ρεκόρ, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών συνεχίζει την επιτυχημένη λειτουργία του κατά τη διάρκεια της τρέχουσας θερινής τουριστικής περιόδου, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Τι είναι όμως αυτό που αποτελεί τον κορμό της λειτουργίας του αεροδρομίου;

Είναι το δίκτυο, το οποίο πρόσφατα οι εταιρείες Cisco και Ιntracom Telecom αναβάθμισαν, τοποθετώντας τον ΔΑΑ ανάμεσα στα πιο σύγχρονα της Ευρώπης. Πρόκειται για τεχνολογία δικτύου επόμενης γενιάς, με δυνατότητες που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες του οργανισμού για πολλά χρόνια ακόμη.

Πλέον, το αεροδρόμιο της Αθήνας λειτουργεί σε ένα πλήρως ψηφιακό περιβάλλον, με τη δυνατότητα να σχεδιάζει και να παρέχει νέες εξελιγμένες υπηρεσίες στην κοινότητα του αεροδρομίου όπως και στα εκατομμύρια των επιβατών.

Δείτε στο σχετικό βίντεο τι δήλωσαν για το έργο οι:

Γεώργιος Δημητριάδης - Director, IT&T Business Unit, Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, Αναστάσιος Δημόπουλος - General Manager, Telco Software & Services Business Divisions, Ιntracom Telecom και Αντώνης Τσιμπούκης - General Manager, Greece, Cyprus & Malta, Cisco

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v