Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διεθνής βράβευση «Global FDI Program of the Year» για το ΤΑΙΠΕΔ

Οι νικητές προκύπτουν μέσα από ηλεκτρονική ψηφοφορία αποκλειστικά μεταξύ των συνδρομητών / αναγνωστών του περιοδικού. Το ΤΑΙΠΕΔ είχε κερδίσει την ίδια διάκριση και το 2016.

Διεθνής βράβευση «Global FDI Program of the Year» για το ΤΑΙΠΕΔ

Το διεθνές συνδρομητικό περιοδικό «The European» (εκδόσεις Chase Publishing Ltd. με έδρα το Λονδίνο) διοργανώνει και απονέμει τα διεθνή οικονομικά βραβεία «The European Awards».

Στην ενότητα «Global Banking & Finance» το ΤΑΙΠΕΔ αναδείχθηκε ως «Global FDI Program of the Year» για το 2018, μια διάκριση που είχε κερδίσει και το 2016, ως αναγνώριση του έργου του στην προσέλκυση ξένων, άμεσων επενδύσεων, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΤΑΙΠΕΔ.

Σύμφωνα με τους κανόνες και της διαδικασίες του The European, δεν υπήρχε δική του λίστα με προτάσεις υποψηφίων, οπότε δεν έγινε κάποιου είδους εισήγηση ή αναφορά από τη συντακτική ομάδα του στο ΤΑΙΠΕΔ. Οι αναφορές των αναγνωστών ήταν αυθόρμητες.

Οι νικητές προκύπτουν μέσα από ηλεκτρονική ψηφοφορία αποκλειστικά μεταξύ των συνδρομητών / αναγνωστών του περιοδικού. Οι συμμετέχοντες στην online διαδικασία είναι Πρόεδροι, Διευθύνοντες Σύμβουλοι και Οικονομικοί Διευθυντές οργανισμών, τραπεζών, ιδρυμάτων, επενδυτικών κεφαλαίων, διεθνής επενδυτές κοκ.

Κάθε συμμετέχοντας, ανάλογα την κατηγορία, κατονομάζει εταιρείες / οργανισμούς που θεωρεί ότι έχουν διακριθεί για το έργο τους.

Τα κριτήρια αξιολόγησης για το συγκεκριμένο βραβείο ήταν:

- Στρατηγική Ανάπτυξης Εθνικής Οικονομίας
- Εθνική Καμπάνια Προώθησης Ξένων Άμεσων Επενδύσεων
- Ευκαιρίες Απασχόλησης
- Αξιοπιστία Προγράμματος Αποκρατικοποιήσεων
- Δημιουργία Εθνικής Αξίας και
- Εταιρική Διακυβέρνηση.

Το περιοδικό «The European»

Το The European εκδίδεται από το 2007, είναι συνδρομητικό με τριμηνιαία κυκλοφορία. Διανέμεται σε ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων (C-suite executives), που αποτελούν και το 46% του αναγνωστικού κοινού του.

Το 39% των αντιτύπων του κυκλοφορεί στις αίθουσες αναμονής διακεκριμένων επιβατών των μεγαλύτερων αεροδρομίων του κόσμου και των lounges της Eurostar, έξω από το Kings Cross, το St.Pancras και το Ebsfleet και το 19% στις μεγαλύτερες εμπορικές εκθέσεις παγκοσμίως. Η αναγνωσιμότητά του ξεπερνά του 250.000 αναγνώστες, ενώ ιδιαίτερα υψηλά είναι και τα επίπεδα των online αναγνώσεων του.

Τα βραβεία «The European Awards»

Το “The European” επιβραβεύει την αριστεία για περισσότερα από 10 χρόνια. Το περιοδικό δεν καταρτίζει κατάλογο των πιθανών νικητών των βραβείων. Όλοι συμμετέχοντες στην ψηφοφορία, οργανισμοί ή ιδιώτες, είναι προεπιλεγέντες από τους 250.000 συνδρομητές / αναγνώστες του περιοδικού (Επιχειρήσεις, Ιδιώτες Υψηλού Πλούτου – HNW Individuals, Διευθύνοντες Σύμβουλοι, Οικονομικοί Διευθυντές, Πρόεδροι ΔΣ) και μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας κατονομάζουν τους υποψηφίους της επιλογής τους.

Κριτές: Η κριτική επιτροπή απαρτίζεται από ιδιώτες πρώην μέλη του «Fortune 500», διεθνείς εμπειρογνώμονες και ηγέτες της παγκόσμιας βιομηχανίας. Τα ονόματα των ατόμων που ευθύνονται για την επιλογή των νικητών είναι απόρρητα, στο πλαίσιο της προστασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Προκειμένου όμως, να υπάρχει μια αίσθηση του υψηλού επιπέδου και του κύρους της κριτικής επιτροπής, αυτή τυγχάνει της υποστήριξης επαγγελματιών στο επίπεδο των Richard Barkham, επικεφαλής οικονομολόγος της CBRE, Gus Schellekens COO Sustainability της PWC και Karen Penney, Αντιπρόεδρος της American Express UK.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v