Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Μ. Καραστεργίου πρόεδρος του ελληνικού ινστιτούτου μάρκετινγκ της ΕΕΔΕ

Η Μ. Καραστεργίου είναι σήμερα Γενική Διευθύντρια στην Sprint Integrated Marketing Communications, έχοντας μια διαδρομή 30 ετών στο χώρο του Marketing και της Επικοινωνίας.

Η Μ. Καραστεργίου πρόεδρος του ελληνικού ινστιτούτου μάρκετινγκ της ΕΕΔΕ

Η κ. Μαρίνα Καραστεργίου είναι η Νέα Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Ελληνικού Ινστιτούτου Μάρκετινγκ (ΕΙΜ) της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) μετά την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΕΔΕ κατά τη συνεδρίασή του στις 14 Ιουνίου 2018, διαδεχόμενη στην Προεδρία του Ινστιτούτου, τον κ. Μάρκο Φραγκουλόπουλο, ο οποίος συμπλήρωσε τρείς επιτυχείς θητείες, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΕΔΕ.

Η κ. Καραστεργίου είναι σήμερα Γενική Διευθύντρια στην Sprint Integrated Marketing Communications, έχοντας μια διαδρομή 30 ετών στο χώρο του Marketing και της Επικοινωνίας. Έχει εργαστεί ως brand manager στη χαρτοβιομηχανία ΧΑΡΤΕΛΛΑΣ, και ως Account director και Client service director στις διαφημιστικές εταιρείες Bates και Lowe.

Διαθέτει πολύ μεγάλη εμπειρία στα θέματα του Ινστιτούτου, έχοντας διατελέσει επί σειρά ετών Γενική Γραμματέας, Αντιπρόεδρος και Πρόεδρος Οργανωτικών Επιτροπών μεγάλων εκδηλώσεων και θεσμών. Παράλληλα γνωρίζει πολύ καλά την ΕΕΔΕ και την λειτουργία της, έχοντας διατελέσει Μέλος της Διοικούσας Επιτροπής και του Τομέα Ηγεσίας, ενώ παράλληλα είναι μέλος του Τομέα Ανάπτυξης Γυναικών Μάνατζερ και Επιχειρηματιών και του Ελληνικού Ινστιτούτου Μάνατζμεντ Ανθρώπινου Δυναμικού. Έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο DEREE COLLEGE – The American College of Greece και είναι κάτοχος ΜΒΑ σε International Marketing από το SUNDERLAND UNIVERSITY.

Η ίδια δήλωσε για την εκλογή της: «Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμένα προσωπικά η εκλογή μου αυτή. Είναι αλήθεια ότι στο ΕΙΜ έγινε μια μεγάλη αλλαγή προσώπων, αφού εμπλουτίστηκε με αξιόλογους επαγγελματίες του κλάδου. Όλοι μας θεωρούμε ότι έχουμε υποχρέωση να συμβάλουμε πρακτικά ώστε το Marketing με την ευρεία του έννοια, να γίνει κτήμα περισσοτέρων επαγγελματιών και να συμβάλει σημαντικά στην πολύ μεγάλη προσπάθεια που κάνουν οι Ελληνικές Επιχειρήσεις για να διαπρέψουν τόσο στην χώρα μας όσο και Παγκόσμια. Η δουλειά που έχουμε μπροστά μας είναι πολύ αλλά και η όρεξη όλων μας μεγάλη.»

Το ΕΙΜ της ΕΕΔΕ στοχεύει στην ανάπτυξη του Marketing στην ελληνική επιχειρηματικότητα και όραμά του είναι να αποτελεί τον κορυφαίο οργανισμό προώθησης του Marketing στη χώρα μας και παράλληλα το σημαντικότερο φορέα έκφρασης των επαγγελματιών Marketers της Ελληνικής αγοράς.

Η σύνθεση της νέας Διοικούσας Επιτροπής του Ελληνικού Ινστιτούτου Μάρκετινγκ, που συγκροτήθηκε σε σώμα στις 25 Ιουνίου, είναι η εξής:

Πρόεδρος:

Μαρίνα Καραστεργίου, Γενική Διευθύντρια & Μέλος ΔΣ, Sprint Integrated Marketing Communications

Αντιπρόεδρος:

Νίκος Ματθαίος, Σύμβουλος Διοίκησης – Διεύθυνσης Marketing και Επικοινωνίας Ομίλου, Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος

Γενική Γραμματέας:

Κατερίνα Νικολάου, Founder and Senior Consultant, Blueseize

Μέλη:

Πάνος Αλεξόπουλος, CMO, Φυσικό Αέριο Ατττικής
Μαρία Ζησούλη, Σύμβουλος Τουρισμού και Ανάπτυξης Νέων Αγορών
Εύη Σακελλαρίου, Senior Lecturer in Innovation and Entrepreneurship, Kingston University London
Μάριαμ Σάντρι, Marketing Manager, Dixons South East Europe – Κωτσόβολος
Νέστος Σαράφογλου, Marketing Director, Vitex
Μαρίλια Τόμπρα, Regional Marketing Manager, INTERSPORT
Διονύσης Τσίτος, Marketing Director, Forthnet AE

Ex officio:

Μάρκος Φραγκουλόπουλος, Αν. Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων & Μάρκετινγκ ομίλου, Interamerican

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v