Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

To Nεώριο στη Σύρο θα επισκεφθεί σήμερα ο Αλ. Τσίπρας

Ο πρωθυπουργός μεταβαίνει σήμερα Παρασκευή στη Σύρο και θα επισκεφθεί το Νεώριο. Εκεί θα απευθύνει ομιλία στους εργαζόμενους στα ναυπηγεία.

To Nεώριο στη Σύρο θα επισκεφθεί σήμερα ο Αλ. Τσίπρας

Στη Σύρο μεταβαίνει σήμερα Παρασκευή ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος στις 10 το πρωί θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Σύρου-Ερμούπολης, Γιώργο Μαραγκό, στο Δημαρχείο Ερμούπολης.

Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί το Νεώριο, όπου θα απευθύνει ομιλία στους εργαζόμενους στα ναυπηγεία, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Ο Αλέξης Τσίπρας είχε σήμερα συνάντηση με τον καθηγητή δρ Γιόχαν Γκέοργκ Γκόλνταμερ, Διευθυντή του Παγκόσμιου Κέντρου Παρακολούθησης Πυρκαγιών (GFMC), ο οποίος αναλαμβάνει επικεφαλής Ανεξάρτητης Επιτροπής Διερεύνησης για τις αιτίες των καταστροφικών πυρκαγιών στο Μάτι και θα επονήσει έκθεση με πολιτικές και μεταρρυθμίσεις για την προστασία και την αποφυγή αντίστοιχων φαινομένων στο μέλλον.

Εξερχόμενος του Μ. Μαξίμου, ο κ. Γκόλνταμερ δήλωσε έτοιμος να ξεκινήσει αυτό το δύσκολο έργο.

Στο σύντομο διάλογο που είχαν μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες κατά την έναρξη της συνάντησής τους στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε τον δρα Γιόχαν Γκέοργκ Γκόλνταμερ για την αποδοχή της πρόσκλησης του να οργανώσει αυτή την Επιτροπή που θα επιχειρήσει, όπως είπε, να διευκρινίσει και να υπογραμμίσει τις αιτίες για τις ανεξέλεγκτες πυρκαγιές στο Μάτι.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v