Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Με εκπροσώπους της ΕΤΕπ συναντήθηκε η διοίκηση των Κτιριακών Υποδομών

Το θέμα της συνάντησης, η οποία έγινε κατόπιν αιτήματος της ΕΤΕπ, ήταν η εξέταση της εμπειρίας που αποκτήθηκε από την υλοποίηση των 24 σχολικών έργων ΣΔΙΤ που υλοποίησε η ΚΤΥΠ και η εφαρμογή αυτής σε νέα μελλοντικά έργα.

Με εκπροσώπους της ΕΤΕπ συναντήθηκε η διοίκηση των Κτιριακών Υποδομών

Συνάντηση μεταξύ της Διοίκησης της εταιρείας Kτιριακές Υποδομές (ΚτΥΠ) και των εκπροσώπων της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων (ΕΤΕπ), πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018 στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, στην Αθήνα, σύμφωνα με ανακοίνωσ της ΚτΥΠ.

Το θέμα της συνάντησης, η οποία έγινε κατόπιν αιτήματος της ΕΤΕπ, ήταν η εξέταση της εμπειρίας που αποκτήθηκε από την υλοποίηση των 24 σχολικών έργων ΣΔΙΤ που υλοποίησε η ΚΤΥΠ ΑΕ και η εφαρμογή αυτής σε νέα μελλοντικά έργα.

Κατά τη συνάντηση, εκφράστηκε εκ μέρους της ΕΤΕπ η ικανοποίηση για την υλοποίηση του προγράμματος κατασκευής των 24 σχολείων, ανταλλάχθηκαν απόψεις σχετικά με τις βελτιώσεις που πρέπει να γίνουν τόσο στα στάδια των διαγωνισμών και της κατασκευής όσο και στο στάδιο παρακολούθησης της λειτουργίας και πραγματοποιήθηκε γενική συζήτηση για τις ανάγκες για νέα σχολεία ή την ανακαίνιση των παλιών.

Εκ μέρους της ΚΤΥΠ παραβρέθηκαν ο Διευθύνων Σύμβουλος Γιάννης Χαρωνίτης, ο Γενικός Διευθυντής Έργων Ηλίας Κυριαζόπουλος, ο Γενικός Διευθυντής Λειτουργίας Μιχάλης Πουλάκης, η Διευθύντρια Κατασκευών Αγγελική Βιτωράτου και η Τμηματάρχης ΣΔΙΤ Δήμητρα Πεντάζου.

Η ΚΤΥΠ είναι ο μόνος φορέας του Ελληνικού Δημοσίου που υλοποίησε τρεις συμβάσεις για κτιριακά έργα ΣΔΙΤ, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Οι δυο εξ αυτών αφορούν στην υλοποίηση, συνολικά 24 σχολικών συγκροτημάτων στην Αττική, τα οποία ήδη έχουν παραδοθεί στην εκπαιδευτική κοινότητα. Μια ακόμη σύμβαση αφορά στην υλοποίηση 7 Πυροσβεστικών Σταθμών σε Θεσσαλονίκη, Βέροια, Αλεξανδρούπολη, Γιαννιτσά, Λευκάδα, Καλάβρυτα και Γαργαλιάνους οι οποίοι κι αυτοί βρίσκονται ήδη σε λειτουργία.

Τα 24 σχολεία που υλοποιήθηκαν ήταν τα εξής:

31ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών

9ο Γυμνάσιο Αθηνών (πρώην Κουμουνδούρου)

Ειδικό Δημοτικό Σχολείου Δήμου Ιλίου

1ο Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο-Λύκειο (Λουτρά Παλατζιάν) Δήμου Κερατσινίου

3ο Γυμνάσιο Δήμου Κρωπίας (Κίτσι)

2ο Λύκειο Δήμου Κρωπίας (Κίτσι)

Δημοτικό Σχολείο Δήμου Κρωπίας

Νηπιαγωγείο Δήμου Κρωπίας (Κίτσι)

7ο Δημοτικό Σχολείο Γέρακα

6ο Νηπιαγωγείο Γέρακα

ΤΕΕ Δήμου Περιστερίου

ΤΕΕ Δήμου Κερατσινίου

Δημοτικό Σχολείο-Νηπιαγωγείο Δήμου Πεντέλης

Γυμναστήριο Δήμου Πεντέλης

50ο Λύκειο Αθηνών (Σεπόλια)

61ο Νηπιαγωγείο Αθηνών (Σεπόλια)

42ο Λύκειο Αθηνών

ΤΕΕ-ΣΕΚ Δήμου Μεγάρων

Νηπιαγωγείο Δήμου Ωρωπού

Δημοτικό Σχολείο Δήμου Ωρωπού

Γυμνάσιο Δήμου Ωρωπού

Μουσικό Γυμνάσιο-Λύκειο Αθηνών (Ακαδημία Πλάτωνος)

Ειδικό Σχολείο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Δήμου Νέου Ηρακλείου

51ο Γυμνάσιο Αθηνών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v