Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Θέση στο ΤΑΙΠΕΔ αναλαμβάνει ο Π. Σταμπουλίδης

Μετά από σχεδόν δύο χρόνια στη θέση του γ.γ. Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, εστιάζει πλέον στην επίτευξη των αποκρατικοποιήσεων.

Θέση στο ΤΑΙΠΕΔ αναλαμβάνει ο Π. Σταμπουλίδης

Προς το ΤΑΙΠΕΔ οδεύει ο Παναγιώτης Σαμπουλίδης, έως σήμερα γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παραίτησή του από τη θέση του γ.γ. Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή θα υποβληθεί τη Δευτέρα, ενώ οι ίδιες πληροφορίες τον φέρουν να αναλαμβάνει τη θέση του αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου.

Επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται από το ΤΑΙΠΕΔ και το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Κυβερνητικές πηγές αξιολογούν ως καθοριστική την παρουσία του στη συγκεκριμένη θέση του υπουργείου για σχεδόν δύο χρόνια (από τον Ιούλιο του 2019) και επισημαίνουν ότι χειρίστηκε με επιτυχία τα θέματα της αγοράς -συμπεριλαμβανομένης και της εστίασης-, των απλοποιήσεων των διαδιακασιών αδειοδότησης επιχειρήσεων, των δημοσίων συμβάσεων κ.ο.κ.

Επίσης, υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Σταμπουλίδης, ως διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας στο διάστημα 2012-2016, πέτυχε τον εκσυγχρονισμό του Οργανισμού και τον κατέστησε για πρώτη φορά στην ιστορία του κερδοφόρο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v