ΤΑΙΠΕΔ: Νέος διαγωνισμός για το ακίνητο «Βερβερόντα» στο Πόρτο Χέλι

Μετά την απόρριψη της μοναδικής προσφοράς της Γούτος Οικοδομής, λόγω αγεφύρωτης απόκλισης σε σχέση με την αποτίμηση του ακινήτου, ξεκινά νέος διαγωνισμός με ορίζοντα κατάληξης τα μέσα Ιουλίου.

ΤΑΙΠΕΔ: Νέος διαγωνισμός για το ακίνητο «Βερβερόντα» στο Πόρτο Χέλι

Στην επαναπροκήρυξη διεθνούς διαγωνισμού για την αξιοποίηση του ακινήτου στην περιοχή Βερβερόντα στο Πόρτο Χέλι προχώρησε χθες το ΤΑΙΠΕΔ, μετά την απόφαση να κηρύξει άγονο τον προηγούμενο διαγωνισμό στα τέλη Φεβρουαρίου.

Υπενθυμίζεται πως στον προηγούμενο διαγωνισμό είχε υποβληθεί μία μοναδική δεσμευτική οικονομική προσφορά από την Γούτος Οικοδομή, το ύψος της οποίας υπολειπόταν της αποτίμησης του ακινήτου από ανεξάρτητο εκτιμητή, ενώ η απόκλιση δεν αμβλύνθηκε ούτε και την βελτιωτική προσφορά του υποψήφιου επενδυτή.

Έτσι το ΤΑΙΠΕΔ προχωρά σε νέο διαγωνισμό με το ίδιο αντικείμενο έχοντας ορίσει ως ημερομηνία υποβολής δεσμευτικών προσφορών από τους υποψήφιους επενδυτές την 18η Ιουλίου 2024. Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για διαδικασία μιας πράξης, κοινώς ο επενδυτής με την υψηλότερη προσφορά αναδεικνύεται προτιμητέος.

Υπενθυμίζεται πως το ακίνητο αποτελεί μη παραθαλάσσιο γεωτεμάχιο με πανοραμική θέα στον Αργολικό Κόλπο και έχει έκταση 627.417,92 τετραγωνικά μέτρα. Βρίσκεται σε απόσταση περίπου 500 μέτρων από το κέντρο του οικισμού Πόρτο Χέλι και 300 μέτρων από τη λιμνοθάλασσα Βερβερόντας και την ακτή του Όρμου Πορτοχελίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v