Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Sanyo: Έσοδα 3,5 εκατ. ευρώ από το Avenue

Με κατάστημα-”άγκυρα” το πρώτο σημείο πώλησης της σουηδικής πολυεθνικής εταιρίας ένδυσης Η&Μ στην Ελλάδα αναμένεται να λειτουργήσει τον Μάρτιο του 2007 το νέο εμπορικό κέντρο της Sanyo, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της διοίκησης της εισηγμένης, που επιβεβαιώνει σημερινό δημοσίευμα του euro2day.

Sanyo: Έσοδα 3,5 εκατ. ευρώ από το Avenue
Με κατάστημα -”άγκυρα” το πρώτο σημείο πώλησης της σουηδικής πολυεθνικής εταιρείας ένδυσης Η&Μ στην Ελλάδα αναμένεται να λειτουργήσει τον Μάρτιο του 2007 το νέο εμπορικό κέντρο της Sanyo, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της διοίκησης της εισηγμένης, που επιβεβαιώνει σημερινό δημοσίευμα του euro2day.

Αναλυτικότερα, η εταιρία αναμένει έσοδα από μισθώματα της τάξης των 3,5 εκατ. ευρώ μέσα στο 2007 από το εμπορικό κέντρο με την επωνυμία Avenue, το οποίο βρίσκεται επί της Λ. Κηφισίας και το οποίο θα προσθέσει στους ήδη υπάρχοντες εμπορικούς χώρους 6.500 τ.μ. (περίπου 50 καταστήματα).

Ήδη οι νέοι εμπορικοί χώροι έχουν καλυφθεί με μισθώσεις σε ποσοστό 62%.

Πέραν της H&M που θα διαθέτει κατάστημα 1.500 τ.μ., στο εμπορικό κέντρο θα ανοίξουν καταστήματα των εταιριών Guess, Marasil, Rammer, Gelato, Nine West, Oxford Company, Alexi Andrioti, Leonard΄s, Med, Segue κ.ά.

Το συνολικό ύψος της επένδυσης φτάνει τα 12 εκατ. ευρώ, χωρίς να συνυπολογίζεται το κόστος της γης, ενώ οι εκτιμήσεις των ιδιοκτητών του κέντρου αναφέρουν ότι σε ετήσια βάση θα εξασφαλίσει περισσότερους από 6 εκατ. πελάτες.

Το υπάρχον εμπορικό κέντρο έχει επιφάνεια 20.000 τ.μ. και δέχεται περίπου 3,5 εκατ. πελάτες ετησίως.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v