Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέο πρόγραμμα WIND Καρτοσύνδεση από την Wind

Το νέο πρόγραμμα WIND Kαρτοσύνδεση, που συνδυάζει τα προνόμια του συμβολαίου και της καρτοκινητής, προσφέρει από σήμερα η WIND εμπλουτίζοντας το χαρτοφυλάκιο προγραμμάτων της και δίνοντας ακόμη περισσότερες επιλογές.

Νέο πρόγραμμα WIND Καρτοσύνδεση από την Wind
Το νέο πρόγραμμα WIND Kαρτοσύνδεση, το οποίο συνδυάζει τα προνόμια του συμβολαίου και της καρτοκινητής, προσφέρει από σήμερα η WIND σε νέους και υπάρχοντες ιδιώτες συνδρομητές εμπλουτίζοντας το χαρτοφυλάκιο προγραμμάτων της και δίνοντας ακόμη περισσότερες επιλογές για οικονομία.

Με το νέο πρόγραμμα WIND Καρτοσύνδεση οι συνδρομητές απολαμβάνουν:

* Μηνιαία ενσωματωμένη χρήση
* Επιδότηση συσκευής
* Χαμηλές χρεώσεις ομιλίας
* Δυνατότητα ανανέωσης με κάρτα

Επωφελούνται έτσι από τον δωρεάν χρόνο ομιλίας που περιλαμβάνεται στο μηνιαίο πάγιο ενώ ταυτόχρονα έχουν απόλυτο έλεγχο του λογαριασμού τους, όπως στην καρτοκινητή. Μετά την κατανάλωση της μηνιαίας ενσωματωμένης χρήσης, ο συνδρομητής δεν θα μπορεί να πραγματοποιεί εξερχόμενη κίνηση (κλήσεις, SMS, MMS), έχοντας όμως τη δυνατότητα να ανανεώσει την αξία της χρήσης με κάρτες καρτοκινητής WIND.

Με το νέο αυτό πρόγραμμα η WIND προσφέρει την πιο ολοκληρωμένη σειρά οικονομικών προγραμμάτων στην ελληνική αγορά κινητής τηλεφωνίας, και επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της για συνεχή προσφορά ανταγωνιστικών προϊόντων με χαμηλές χρεώσεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v