Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΝΚΛΩ: Αμεση λύση ζητούν εργαζόμενοι - ΓΣΕΕ

Την άμεση εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου και την εκταμίευση από τις εμπλεκόμενες Τράπεζες των συμφωνηθέντων ποσών, ζητούν με επιστολή τους, από τον Υπουργό Οικονομίας, η ΓΣΕΕ και οι εργαζόμενοι στην Ενωμένη Κλωστοϋφαντουργία.

ΕΝΚΛΩ: Αμεση λύση ζητούν εργαζόμενοι - ΓΣΕΕ
Η ΓΣΕΕ και οι εργαζόμενοι στην «Ενωμένη Κλωστοϋφαντουργία» (Ομίλου Λαναρά) ανακοινώνουν ότι συνεχίζουν και εντείνουν τον αγώνα για την άμεση υλοποίηση της συμφωνίας, την λειτουργία των εργοστασίων του Ομίλου και την άμεση εξόφληση των οφειλόμενων μισθών των εργαζομένων.

Οπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση της ΓΣΕΕ, είναι απαράδεκτο να καρκινοβατεί η υλοποίηση της συμφωνίας στα γραφειοκρατικά γρανάζια της κυβέρνησης και των εμπλεκόμενων Τραπεζών και να διογκώνονται καθημερινά τα προβλήματα.

Η ΓΣΕΕ και οι εργαζόμενοι στην «Ενωμένη Κλωστοϋφαντουργία», ανακοινώνουν ότι απαιτούν από τον Υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών να δώσει άμεσα την εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου και τις εμπλεκόμενες Τράπεζες να εκταμιεύσουν τα συμφωνηθέντα ποσά ώστε να πληρωθούν οι επί 4μηνο απλήρωτοι εργαζόμενοι και να ξεκινήσει η λειτουργία των εργοστασίων.

Σε διαφορετική περίπτωση οι κινητοποιήσεις και οι αντιδράσεις των εργαζόμενων θα συνεχισθούν και θα ενταθούν με ακόμα μεγαλύτερη ένταση και διάρκεια έως την υλοποίηση της έγγραφης συμφωνίας, καταλήγει ανακοίνωση. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v