Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βγενόπουλος: "Όαση" το κυπριακό τραπεζικό σύστημα

"Όαση" χαρακτήρισε το κυπριακό τραπεζικό σύστημα ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Marfin Popular Bank, κ. Ανδρέας Βγενόπουλος, όπως μετέδωσε το κυπριακό site Stockwatch. Τι δήλωσε για την πιστωτική κρίση.

Βγενόπουλος: Όαση το κυπριακό τραπεζικό σύστημα
"Όαση" χαρακτήρισε το κυπριακό τραπεζικό σύστημα ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Marfin Popular Bank, κ. Ανδρέας Βγενόπουλος, δίνοντας το δικό του στίγμα στις διεθνείς χρηματοοικονομικές εξελίξεις, όπως μετέδωσε το κυπριακό site Stockwatch.

Μιλώντας το βράδυ της Τρίτης σε εκδήλωση την οποία διοργάνωσε η τράπεζα σε επιχειρηματίες, και υπό το φως των αρνητικών δεδομένων που διαμορφώνονται στις διεθνείς αγορές και των ανησυχιών που υπάρχουν για την ευρωστία του αμερικανικού χρηματοοικονομικού συστήματος, ο κ. Βγενόπουλος παρουσιάστηκε καθησυχαστικός.

Σύμφωνα με το Stockwatch, ο αντιπρόεδρος της Marfin Popular Bank επισήμανε ότι οι κυπριακές τράπεζες θα παραμείνουν ανεπηρέαστες από τη διεθνή κρίση και πως ενδέχεται, μάλιστα, να βγουν και ενισχυμένες από τον διεθνή χρηματοοικονομικό κυκεώνα.

"Όπως ξέρετε, τις μέρες αυτές τις οποίες περνάμε υπάρχουν και πολύ σημαντικές εξελίξεις στην παγκόσμια οικονομία και στο διεθνές τραπεζικό σύστημα", είπε στον σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Βγενόπουλος. "Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που βρισκόμαστε εδώ, που είμαστε στην Κύπρο, όπου το τραπεζικό σύστημα αλλά και η κυπριακή οικονομία είναι μια όαση μπροστά σε όλα αυτά τα οποία συμβαίνουν διεθνώς", τόνισε, σύμφωνα με το Stockwatch.

Συνεχίζοντας ο κ. Βγενόπουλος εξέφρασε την εκτίμηση ότι τόσο η κυπριακή οικονομία όσο και οι κυπριακές τράπεζες θα βγουν πιο δυνατές από την κρίση. "Θα ήθελα να δηλώσω κατηγορηματικά", είπε εμφαντικά ο ισχυρός άνδρας της Marfin, "ότι τόσο εμείς όσο και όλες οι υπόλοιπες κυπριακές τράπεζες είμαστε δίπλα σας, θα είμαστε δίπλα στους πελάτες μας και πιστεύουμε ότι από όλη αυτή την κρίση και οι κυπριακές τράπεζες και η κυπριακή οικονομία δεν θα βγουν μόνο αλώβητες αλλά και πιο δυνατές".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v