Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ιntracom: Θετική έκβαση στη διένεξη ΥΕΝ

Η Intracom ανακοινώνει ότι με απόφαση του Εφετείου, η οποία είναι εκτελεστή λόγω της τελεσιδικίας της, έγινε δεκτή προσφυγή της κατά της απόφασης του ΥΕΝ που μείωνε το ποσό για το έργο VTMIS από 29 εκ. σε 9 εκ.

Ιntracom: Θετική έκβαση στη διένεξη ΥΕΝ
Η Intracom ανακοινώνει ότι με υπ' αριθ. 233/2009 Απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Πειραιώς, η οποία είναι εκτελεστή λόγω της τελεσιδικίας της, έγινε δεκτή προσφυγή της κατά της Υπουργικής Απόφασης του ΥΕΝ που μείωνε το ποσό για το έργο VTMIS από 29 εκ. σε 9 εκ.

Ως εκ τούτου ακυρώθηκε η ως άνω Υπουργική απόφαση, καθώς και η τροποποιητική αυτής με την οποία μειώθηκε το αρχικό πρόστιμο.

Επίσης, κρίθηκε ότι η Προμηθεύτρια προσέφερε προς παραλαβή τα συμφωνηθέντα επίμαχα τμήματα του Έργου - Συστήματος εντός των συμβατικών χρόνων και έγιναν δεκτές οι θέσεις μας ως προς την αυτοδίκαιη παραλαβή αυτών. 

H Intracom υπενθυμίζει, ότι λόγω απόσχισης του κλάδου της παροχής υπηρεσιών πληροφορικής (ΙΤ Services), στη θυγατρική Intracom ΙΤ Services, με την υπ' αριθμ. πρωτ. 5321.4/505/05/22.12.2005 απόφαση του κ. Υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας, πρόστιμα/εκπτώσεις, λόγω φερομένων εκπρόθεσμης παράδοσης και αποκλίσεων από τις προδιαγραφές αναφορικά με τμήματα των ειδών της υπ' αριθ. 133/99 Σύμβασης με το ΥΕΝ για την υλοποίηση του έργου του Εθνικού Συστήματος Διαχείρισης Κυκλοφορίας (VTMIS), συνολικού ύψους ευρώ 29.145.105,09, ποσό το οποίο με νεώτερη απόφαση μετά από άσκηση διοικητικών προσφυγών μειώθηκε σε, περίπου, 9 εκ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v