Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βωβός: Αισιοδοξία για το εμπορικό στον Βοτανικό

Την πεποίθησή του ότι η απόφαση του ΣτΕ θα επιτρέψει την ανέγερση του εμπορικού κέντρου στον Βοτανικό και την υλοποίηση του σχεδίου διπλής ανάπλασης εξέφρασε ο πρόεδρος της Μπ. Βωβός στη Γ.Σ. της εισηγμένης.

  • του Φάνη Γαβρινιώτη
Βωβός: Αισιοδοξία για το εμπορικό στον Βοτανικό
Την πεποίθησή του ότι η απόφαση του ΣτΕ θα επιτρέψει την ανέγερση του εμπορικού κέντρου στον Βοτανικό και την υλοποίηση του σχεδίου διπλής ανάπλασης εξέφρασε ο πρόεδρος της εταιρίας Μπάμπης Βωβός κατά τη διάρκεια της τακτικής Γ.Σ. της εισηγμένης.

"Προβλέπω ότι δεν θα αφήσουν να μη γίνει το έργο", δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Βωβός, ο οποίος ωστόσο ζήτησε την παρέμβαση του κοινοβουλίου σε περίπτωση που το ΣτΕ δεν δικαιώσει την εταιρία.

Αλλά ακόμη και αν η απόφαση του ανώτατου δικαστηρίου είναι θετική, η εισηγμένη σκοπεύει να ζητήσει αποζημιώσεις από το Δημόσιο για τη ζημία που υπέστη λόγω της καθυστέρησης στην υλοποίηση του project.

Η διοίκηση της Μπ. Βωβός επισήμανε ότι ακόμη και στην περίπτωση που οι εξελίξεις δεν είναι θετικές για την εταιρία, αυτή θα συνεχίσει να δραστηριοποιείται στον χώρο του real estate, όπου ήδη σχεδιάζει την υλοποίηση έργων ανέγερσης γραφειακών χώρων, συνολικού προϋπολογισμού 150 εκατ. ευρώ.

Τα έργα αυτά, όπως σημείωσαν οι επικεφαλής της εισηγμένης, θα υλοποιηθούν μόνο εφόσον πρώτα εξασφαλιστούν αγοραστές και μισθωτές.

Ήδη η εταιρία βρίσκεται κοντά στην υπογραφή συμφωνίας με τραπεζικό όμιλο για την ανέγερση συγκροτήματος γραφείων επί της Λ. Αθηνών, προϋπολογισμού 35 εκατ. ευρώ.

Η εταιρία δεν θα διανείμει μέρισμα για το 2008 λόγω ζημιών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v