Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΚΟ: Επιβεβαιώνει για τη νέα διοίκηση

Η ΕΚΟ ΑΒΕΕ, με ανακοίνωσή της γνωστοποιεί τα μέλη του Δ.Σ. που θα αναλάβουν τη διοίκηση της εταιρίας, επιβεβαιώνοντας σημερινό δημοσίευμα του euro2day.gr. Ο κ. Τάσος Γιαννίτσης  πρόεδρος και CEO ο Ιωάννης Ψυχογυιός.

ΕΚΟ: Επιβεβαιώνει για τη νέα διοίκηση
Η ΕΚΟ ΑΒΕΕ, με ανακοίνωσή της γνωστοποιεί τα μέλη του Δ.Σ. που θα αναλάβουν τη διοίκηση της εταιρίας, επιβεβαιώνοντας σημερινό δημοσίευμα του euro2day.gr.

 To νέο Δ.Σ.:

Αναστάσιος Γιαννίτσης / Πρόεδρος
Ιωάννης Κωστόπουλος / Αντιπρόεδρος
Ιωάννης Ψυχογυιός / Διευθύνων Σύμβουλος
Κωνσταντίνος Λαμνάτος / Μέλος
Άγγελος Κόκοτος / Μέλος
Σωτήριος Χριστογιάννης / Μέλος
Βάϊος Καραγιάννης / Μέλος
Γιώργος Σκουλάς / Μέλος
Αναστασία Καλκαβούρα / Μέλος
Θεόδωρος-Αχιλλέας Βάρδας / Μέλος
Ανδρέας Σιάμισιης / Μέλος
Περουτσέας Παναγιώτης / Μέλος / Εκπρόσωπος Εργαζομένων
Ηλίας Ρέκκας / Μέλος / Εκπρόσωπος Εργαζομένων

Νωρίτερα, το euro2day.gr είχε μεταδώσει τα εξής:


Νέα διοίκηση απέκτησε η ΕΚΟ ΑΒΕΕ. Πρόεδρος αναλαμβάνει ο κ. Τάσος Γιαννίτσης, με διευθύνοντα σύμβουλο τον κ. Ι. Ψυχογυιό και αντιπρόεδρο τον κ. Γ. Κωστόπουλο.

Ο κ. Ψυχογυιός υπήρξε επι Καβουλάκου Διευθύνων Σύμβουλος στην ΟΚΤΑ  και παράλληλα αντιπρόεδρος στο Διεθνές Συμβούλιο Επενδυτών, που δραστηριοποιείται στη γειτονική χώρα και επέστρεψε στον όμιλο των ΕΛΠΕ πριν από ενάμιση περίπου χρόνο αναλαμβάνοντας την ευθύνη του έργου βελτιστοποίησης των διυλιστηρίων του Ομίλου. 

Ο κ. Γιαννίτσης, εκτός από τη θέση του προέδρου στην ΕΛΠΕ και στη θυγατρική Ελληνικά Καύσιμα, πρώην BP Hellas, αναλαμβάνει και καθήκοντα προέδρου στην ΕΚΟ, δίνοντας έτσι εμμέσως το στίγμα ότι το ελληνικό δημόσιο επιθυμεί να ελέγχει τη λειτουργία όχι μόνο της μητρικής αλλά και των θυγατρικών εταιριών.

Η αλλαγή στη διοίκηση της ΕΚΟ συνδυάστηκε, όπως είχε μεταδώσει το euro2day την προηγούμενη εβδομάδα, με τη μετεγκατάσταση του ομίλου στα νέα του γραφεία, στο Μαρούσι.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v