Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΜIG: Ηχηρό μήνυμα προς "λασπολόγους"

Ηχηρό μήνυμα απέναντι στη λάσπη ορισμένων επιχειρηματιών, πολιτικών και εκδοτών ότι δήθεν οι μέτοχοι της MIG είναι δυσαρεστημένοι από τη διοίκηση του κ. Α. Βγενόπουλου έδωσε η ΓΣ. Ομόφωνη εκλογή Βγενόπουλου στην προεδρία ΔΣ.

ΜIG: Ηχηρό μήνυμα προς λασπολόγους
Ηχηρό μήνυμα απέναντι στη λασπολογία ορισμένων επιχειρηματικών, πολιτικών και εκδοτικών κύκλων ότι δήθεν οι μέτοχοι της MIG είναι δυσαρεστημένοι από τη διοίκηση του κ. Ανδρέα Βγενόπουλου έδωσε σήμερα η τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της MIG ψηφίζοντας όλα τα θέματα της συνέλευσης ομόφωνα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, εκπροσωπήθηκε στη Γ.Σ. το 56,35% των μετοχών, εκ των οποίων το 54,12% ανήκε ή εκπροσωπήθηκε διά πληρεξουσίου από τον κ. Α. Βγενόπουλο, ενώ το υπόλοιπο εκπροσωπήθηκε από πολλούς μικρομετόχους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι όλα τα θέματα της Γ.Σ., συμπεριλαμβανομένης της εκλογής του υπό την ηγεσία του κ. Α. Βγενόπουλου διοικητικού συμβουλίου της εταιρίας για 3 χρόνια, εγκρίθηκαν ομόφωνα μέσα σε κλίμα συσπείρωσης και σύμπνοιας.

«Η MIG διαθέτει πολύ ισχυρά κεφάλαια και ρευστότητα και με τη στρατηγική που ακολουθούμε θα υλοποιήσουμε το όραμά μας και θα ικανοποιήσουμε τους μετόχους μας σε μεσομακροπρόθεσμο ορίζοντα», τόνισε ο πρόεδρος της MIG κ. Α. Βγενόπουλος, και συνέχισε:

«Αυτήν την περίοδο προτεραιότητές μας είναι, στο μέτρο του δυνατού, να σταθούμε δίπλα στη δοκιμαζόμενη κοινωνία και οικονομία και στους εργαζομένους μας και να διατηρήσουμε τις θέσεις εργασίας».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v