Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΕΗ:"Τα μέλη της διοίκησης έχουν άριστες σχέσεις"

Από τη ΔΕΗ ανακοινώνεται ότι οι προσωπικές σχέσεις των μελών της ανώτατης διοικητικής ομάδας της ήταν και παραμένουν άριστες, σε απάντηση δημοσιευμάτων για δήθεν διάσταση μεταξύ των μελών της ανώτατης διοίκησης της ΔΕΗ.

ΔΕΗ:Τα μέλη της διοίκησης έχουν άριστες σχέσεις
Από τη ΔΕΗ ανακοινώνεται ότι οι προσωπικές σχέσεις των μελών της ανώτατης διοικητικής ομάδας της ήταν και παραμένουν άριστες, σε απάντηση δημοσιευμάτων για δήθεν διάσταση μεταξύ των μελών της ανώτατης διοίκησης της ΔΕΗ.

Τονίζει επίσης,  ότι η όποια τυχόν διαφορετική τοποθέτηση σε επιμέρους θέματα είναι δείγμα ελεύθερης και εποικοδομητικής ανταλλαγής απόψεων, που διαπνέονται από την επιθυμία εξυπηρέτησης των συμφερόντων της Επιχείρησης και που είναι απόλυτα φυσικό να εκδηλώνεται ενίοτε ως αποτέλεσμα διαφορετικών εμπειριών και προσεγγίσεων και σε καμιά περίπτωση ως απόρροια προσωπικών επιδιώξεων.

----Παρουσία της ΔΕΗ στη ΔΕΘ

Η 60χρόνη ιστορία της ΔΕΗ, οι πολύπλευρες δραστηριότητές της και οι στρατηγικές προτεραιότητές αναδεικνύονται από το περίπτερό της στην 75η ΔΕΘ, το οποίο μέχρι σήμερα έχει επισκεφθεί ένας πολύ μεγάλος αριθμός επισκεπτών.

Μέσα από ένα επιλεγμένο ιστορικό φωτογραφικό αρχείο, που παρουσιάζεται στο κοινό για πρώτη φορά, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για την ανεκτίμητη συμβολή της ΔΕΗ στον εξηλεκτρισμό της χώρας.

Επίσης, αρκετοί εμπορικοί πελάτες Μέσης Τάσης ενημερώθηκαν από έμπειρα στελέχη της ΔΕΗ σχετικά με το σύστημα «Άρτεμις» - στην πρώτη δημόσια επίδειξή του μέσω του περιπτέρου – και το οποίο παρέχει δυνατότητες για αύξηση των ενεργειακών αποδόσεων και μείωση των λογαριασμών για καταναλισκόμενη ηλεκτρική ενέργεια.

Ακόμη, παρέχεται ενημερωτικό υλικό για τη ΔΕΗ Ανανεώσιμες - την κατά 100% θυγατρική της ΔΕΗ που δραστηριοποιείται στις ΑΠΕ - καθώς και άλλες πληροφορίες χρήσιμες για τους πελάτες της ΔΕΗ.

Το περίπτερο της ΔΕΗ θα παραμείνει ανοικτό μέχρι και την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v