Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

2.000 Ηλεκτρονικές Δημοπρασίες από την cosmoONE

Η cosmoONE, ανακοίνωσε σήμερα ότι διενήργησε την 2.000η δημοπρασία από το έτος έναρξης λειτουργίας της το 2001.

2.000 Ηλεκτρονικές Δημοπρασίες από την cosmoONE
Η cosmoONE, η μεγαλύτερη και πλέον εξειδικευμένη εταιρία παροχής Υπηρεσιών Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Ηλεκτρονικών προμηθειών Β2Β στην Ελλάδα, ανακοίνωσε σήμερα ότι διενήργησε την 2.000η δημοπρασία από το έτος έναρξης λειτουργίας της το 2001.

«Έχοντας ολοκληρώσει την επιτυχή διεξαγωγή 2.000 ηλεκτρονικών δημοπρασιών, θα επιθυμούσαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τις εταιρείες που μας εμπιστεύθηκαν σαν συνεργάτες τους, στον τομέα μείωσης και εξορθολογισμού του κόστους των προμηθειών τους», δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας Θανάσης Πετμεζάς.

«Ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να γίνει στον Όμιλο ΟΤΕ και στους μετόχους μας που μας στήριξαν στα πρώτα μας βήματα, υιοθέτησαν τις υπηρεσίες μας και άνοιξαν το κεφάλαιο «Ηλεκτρονικές Προμήθειες» στην Ελλάδα».

Συνεχίζοντας, ο κ. Πετμεζάς τόνισε ότι «με την συμπλήρωση δέκα ετών από την λειτουργία της υπηρεσίας Ηλεκτρονικών Δημοπρασιών η εταιρεία έχει να επιδείξει ισχυρό πελατολόγιο εντός και εκτός Ελλάδας καθώς και σημαντικές «πρωτιές».

Ενδεικτικές τέτοιες περιπτώσεις είναι o πρώτος ηλεκτρονικός Πλειστηριασμός για Δημόσιο Φορέα (Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών), οι πρώτες δημοπρασίες για εργολαβίες και κτηριακά έργα για τον ΟΤΕ, οι δημοπρασίες φωτοβολταϊκών πάνελ με προμηθευτές από 6 διαφορετικά κράτη για την ΝΕΔΑ Α.Ε., οι εκποιήσεις παλαιών μοντέλων κινητών τηλεφώνων της COSMOTE, οι δημοπρασίες με 19 διαφορετικές παραμέτρους της ROMTELECOM για Facilities Management Outsourcing, όπως και οι μαζικές πλειοδοτικές δημοπρασίες 6.500 αυτοκινήτων για την Πειραιώς Best Leasing, που αποτελούν σημεία αναφοράς για την χρήση και την πορεία των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών στη χώρα μας.

Ο Διευθυντής Πωλήσεων της cosmoΟΝΕ, Σταμάτης Ντάκος, επεσήμανε την σημαντικότατη αύξηση που παρουσίασε ο αριθμός των ηλεκτρονικών δημοπρασιών που διεξήχθησαν το πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους (30% σε σχέση με το 2009) καθώς και το γεγονός ότι ο μέσος όρος οφέλους από τον προϋπολογισμό παραμένει διαχρονικά άνω του 20% (21,15%), ενώ η συνολική αξία προϊόντων και υπηρεσιών που έχουν δημοπρατηθεί προσεγγίζει τα 530 εκατ. Ευρώ. «Το γεγονός αυτό αντικατοπτρίζει την απόλυτη συνέπεια μας απέναντι στις ανάγκες των συνεργατών μας και τη σημαντική τεχνογνωσία και εξειδίκευση που διαθέτουμε, με βάση την οποία έχουμε δημοπρατήσει κατηγορίες προϊόντων και υπηρεσιών που δεν ανήκουν στα «κοινώς διαδεδομένα» αγαθά και υπηρεσίες αλλά καλύπτουν ιδιαίτερες απαιτήσεις». Αναλυτική παρουσίαση των κατηγοριών με τους δείκτες και αποτελέσματα ανά κατηγορία, δημοσιεύονται από σήμερα στο site της εταιρίας:
www.cosmo-one.gr/statistics.htm

Τέλος, ο κ. Πετμεζάς δήλωσε ότι «η cosmoONE είναι έτοιμη να συζητήσει, να προτείνει και να αναλάβει κάθε πρόκληση στον χώρο των ηλεκτρονικών δημοπρασιών και να συμβάλλει με τις υπηρεσίες της στην μείωση του κόστους προμηθειών του Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα, ενώ παράλληλα, το 2011 σκοπεύει να αναπτύξει συνεργασία με στρατηγικούς εταίρους ώστε να αυξήσει την γκάμα των υπηρεσιών της και να ισχυροποιήσει την παρουσία της στην αγορά».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v