Έδραση: Τι απαντά για πώληση συμμετοχών

Η εταιρία προβαίνει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την καλύτερη αξιοποίηση των συμμετοχών της στην Έδραση ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε. διευκρινίζει η Έδραση Ψαλλίδας.

Έδραση: Τι απαντά για πώληση συμμετοχών
Η εταιρία προβαίνει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την καλύτερη αξιοποίηση των συμμετοχών της στην Έδραση ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε. διευκρινίζει η Έδραση Ψαλλίδας, ενώ αναφέρει ότι δεν έχει ξεκινήσει καμία σχετική διαδικασία για την αξιοποίηση ακινήτου στο Κορωπί.

Η ανακοίνωση της Έδραση Ψαλλίδας

"Σχετικά με δημοσίευμα της EURΟ2DAY 8/11/2010, η Έδραση Χ. ΨΑΛΛΙΔΑΣ ΑΤΕ ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι:

Α) Η εταιρία προβαίνει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την καλύτερη αξιοποίηση των συμμετοχών της στην Έδραση ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε.

Β) Για την αξιοποίηση του ακινήτου Κορωπίου, εκτάσεως 142 στρεμμάτων, που προβλέπεται στο υπογραφέν MOU για τη μείωση του τραπεζικού δανεισμού, προς το παρόν δεν έχει ξεκινήσει καμία σχετική διαδικασία.

Πέραν των ανωτέρω, η εταιρία έχει υποβάλει αίτημα υπαγωγής στο άρθρο 99 του Ν. 3588/2007 που συζητήθηκε στις 6/9/2010, αλλά δεν μας έχει κοινοποιηθεί ακόμη από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών η απόφαση για την έναρξη της διαδικασίας συνδιαλλαγής.

Η εταιρία θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό μόλις υπάρξουν εξελίξεις στα ανωτέρω θέματα".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v