Alsinco: Διακοπή λειτουργίας 2 ακόμη καταστημάτων

Η Alsinco σε συνέχεια αναδιάρθρωσης του δικτύου καταστημάτων της, εν όψει και της διαρκώς συρρικνούμενης ζήτησης στον χώρο της υπόδησης, προχωρά στη διακοπή της λειτουργίας δύο ακόμη καταστημάτων σε Πειραιά και Άλιμο.

Alsinco: Διακοπή λειτουργίας 2 ακόμη καταστημάτων
Η διοίκηση της εταιρίας Alsinco ανακοινώνει ότι σε συνέχεια της επαναξιολόγησης και αναδιάρθρωσης του δικτύου των καταστημάτων της, εν όψει και της διαρκώς συρρικνούμενης ζήτησης που παρατηρείται στον χώρο της υπόδησης, προχωρά στη διακοπή της λειτουργίας δύο (2) ακόμη καταστημάτων της και ειδικότερα των καταστημάτων της που ευρίσκονται στον Πειραιά και στον 'Αλιμο.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, με το κλείσιμο των εν λόγω καταστημάτων, η εταιρεία στοχεύει στον περαιτέρω περιορισμό των δαπανών λειτουργίας της, που είναι απολύτως αναγκαίος λόγω της σημαντικής κάμψης των εσόδων της.

Παράλληλα με τις εν λόγω ενέργειες η εταιρεία εξετάζει και κάθε εναλλακτική λύση αναδιάρθρωσης της λειτουργίας της πάντοτε προς την ίδια κατεύθυνση, με στόχο την αντιμετώπιση της δυσμενούς συγκυρίας και της εξόχως αρνητικής κατάστασης που έχει διαμορφωθεί στον κλάδο στον οποίο δραστηριοποιείται.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v