Interamerican: Στροφή στα συμβόλαια υγείας

Οι κεφαλαιακές απαιτήσεις για την κάλυψη μελλοντικών υποχρεώσεων και στην ασφαλιστική κάλυψη υγείας, βρίσκουν την Interamerican ευθυγραμμισμένη με τη λογική της προώθησης ανανεούμενων συμβολαίων υγείας.

Interamerican: Στροφή στα συμβόλαια υγείας
Οι κεφαλαιακές απαιτήσεις που δημιουργούνται για την κάλυψη μελλοντικών υποχρεώσεων και στην ασφαλιστική κάλυψη της υγείας, σε συνδυασμό με την ευελιξία σε επιλογές προσιτού κόστους για τον ασφαλιζόμενο, βρίσκουν την Interamerican ευθυγραμμισμένη με τη λογική της προώθησης ετησίως ανανεούμενων συμβολαίων υγείας.

Αυτό επισημαίνει ο Γ. Βελιώτης, Γενικός Διευθυντής Υγείας της Interamerican, τονίζοντας ότι πέρα από τη διατήρηση της ασφαλισιμότητας –που δεν επανεξετάζεται σε κάθε ανανέωση- ο ασφαλιζόμενος προστατεύεται από εξατομικευμένες αλλαγές στους όρους του συμβολαίου του, καθώς οι προσαρμογές των καλύψεων σε κάθε ανανέωση επιτρέπονται μόνο στο σύνολο των πελατών της εταιρείας με ανάλογα συμβόλαια υγείας και όχι σε μεμονωμένα ετησίως ανανεούμενα συμβόλαια.

Σημειώνεται, ότι η Interamerican διαθέτει στην αγορά ως ετησίως ανανεούμενα δύο προγράμματα: το MEDISYSTEM Smart & Fit και το MEDISYSTEM Smart & Active, που χαρακτηρίζονται από την μοναδικότητα των ολοκληρωμένων υπηρεσιών του Συστήματος Υγείας MEDISYSTEM, το οποίο η εταιρεία έχει αναπτύξει πανελλαδικά με δίκτυο υπηρεσιών εδώ και αρκετά χρόνια.

MEDISYSTEM Smart & Fit

Πρόκειται για ένα απλό αλλά ποιοτικό πρόγραμμα για όσους ξεκινούν την ασφάλιση υγείας με κόστος μειωμένο έως και 15% σε σχέση με το ισόβιο Fit, το οποίο μειώνεται ανάλογα με το απαλλασσόμενο ποσόν.

Καλύπτει δέκα επισκέψεις σε ιατρούς του δικτύου ετησίως, δύο επιπλέον επισκέψεις για δεύτερη γνώμη χειρουργού, απεριόριστες ιατρικές πράξεις και διαγνωστικές εξετάσεις, καθώς και πλήρες checkup.

Επίσης, καλύπτει έξοδα νοσηλείας με ανώτατο όριο 400.000 ευρώ ετησίως με απαλλασσόμενο ποσόν που επιλέγει ο ασφαλιζόμενος και ελεύθερη επιλογή νοσοκομείου, με οικονομικό κίνητρο για χρήση και άλλου φορέα ασφάλισης συμπληρωματικά. Ο έλεγχος ασφαλισιμότητας γίνεται μόνο μια φορά.

MEDISYSTEM Smart & Active

Παρέχει ευρύτερη κάλυψη, με υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και κόστος μειωμένο μέχρι και 20% σε σχέση με το ισόβιο Active, με ανώτατο όριο απαλλασσομένου ποσού τις 5.000 ευρώ. Το MEDISYSTEM Smart & Active καλύπτει 15 επισκέψεις ετησίως σε ιατρούς του δικτύου, ενώ θέτει ως ανώτατο όριο κάλυψης εξόδων νοσηλείας τα 500.000 ευρώ ετησίως.

Ανάπτυξη δικτύου MEDISYSTEM

Εν τω μεταξύ, η INTERAMERICAN συνεχίζει την ανάπτυξη του δικτύου MEDISYSTEM με τη σύναψη νέων συνεργασιών. Ήδη, τον Νοέμβριο στην περιοχή Καλυβίων – Κερατέας – Λαγονησίου στην Αττική, προστέθηκαν στο δίκτυο 8 ιατροί, 1 ακτινολογικό και 1 μικροβιολογικό εργαστήριο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v