ΟΤΕ-Cosmote:Χορηγοί στους Αγώνες Special Olympics

Τη χορηγία τους στους Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics ΑΘΗΝΑ 2011 ανακοινώνουν ο ΟΤΕ και η COSMOTE. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα από 25 Ιουνίου έως 4 Ιουλίου 2011.

ΟΤΕ-Cosmote:Χορηγοί στους Αγώνες Special Olympics
Τη χορηγία τους στους Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics ΑΘΗΝΑ 2011 ανακοινώνουν ο ΟΤΕ και η COSMOTE. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα από 25 Ιουνίου έως 4 Ιουλίου 2011.

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο της διαρκούς προσφοράς τους στην προώθηση του αθλητικού πνεύματος, αλλά και των ολοκληρωμένων προγραμμάτων εταιρικής υπευθυνότητας που υλοποιούν, ο ΟΤΕ και η COSMOTE, στέκονται αρωγοί στους Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics ΑΘΗΝΑ 2011, παρέχοντας την απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή.

Συγκεκριμένα, καλύπτουν τηλεπικοινωνιακά τις ανάγκες των Αγώνων σε υπηρεσίες μετάδοσης δεδομένων, φωνής, εικόνας και κινητής τηλεφωνίας. Ήδη, από την άνοιξη του 2010, έχουν ξεκινήσει την υλοποίηση του σημαντικού αυτού έργου, συμβάλλοντας στην επιτυχία των test events της διοργάνωσης.

Την ίδια στιγμή, συμβάλλουν στη διάδοση του μηνύματος της κατανόησης και αποδοχής της διανοητικής αναπηρίας και συγχρόνως προάγουν την ιδέα του εθελοντισμού, τόσο μεταξύ των εργαζομένων τους όσο και στην ευρύτερη κοινωνία.

Καλωσορίζοντας τους στην οικογένεια των Special Olympics, η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των Παγκοσμίων Αγώνων Special Olympics ΑΘΗΝΑ 2011, κα Γιάννα Δεσποτοπούλου, υπογράμμισε: «Είμαστε ευτυχείς που, ακόμα και σήμερα, παρά τις αντίξοες οικονομικές συγκυρίες της εποχής, εξακολουθούν να υπάρχουν άνθρωποι και οργανισμοί με ευαισθησία και υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, που στηρίζουν δραστηριότητες που αφορούν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και τα Special Olympics ειδικότερα. Ευχαριστούμε τον ΟΤΕ και την COSMOTE που μας δίνουν τη δυνατότητα -μέσω της πιο εκσυγχρονισμένης υποδομής τηλεπικοινωνιών- να οργανώσουμε άρτιους Αγώνες, αλλά και να επικοινωνήσουμε τις αξίες και το όραμα του παγκόσμιου κινήματος των Special Olympics στα πέρατα της οικουμένης.» 

Τέλος, ο ΟΤΕ και η COSMOTE, με σεβασμό στη διαφορετικότητα των ανθρώπων με διανοητική αναπηρία, στηρίζουν αυτή τη παγκόσμια γιορτή της θέλησης, όπου όλοι οι συμμετέχοντες αθλητές είναι νικητές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v