Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Saturn: Στα πέντε τα καταστήματα στην Ελλάδα

Στις 11 Νοεμβρίου η Saturn ανανεώνει το ραντεβού της με τους κατοίκους της Βορείου Ελλάδος για τα εγκαίνια του δεύτερου καταστήματός της στη Θεσσαλονίκη. Στα 5 τα καταστήματα της αλυσίδας στην Ελλάδα.

Saturn: Στα πέντε τα καταστήματα στην Ελλάδα
Στις 11 Νοεμβρίου η Saturn ανανεώνει το ραντεβού της με τους κατοίκους της Βορείου Ελλάδος για τα εγκαίνια του δεύτερου καταστήματός της στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, με βασική πεποίθηση ότι «Η Τσιγκουνιά είναι Μαγκιά», η Saturn προσκαλεί το καταναλωτικό κοινό να επωφεληθεί από τις ασυναγώνιστα χαμηλές τιμές σε μια πλούσια ποικιλία προϊόντων. Η διεύθυνση του νέου καταστήματος είναι Τομπάζη 22 & Απόλλωνος 2, στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.

Το 5ο κατάστημα Saturn διαθέτει χώρο συνολικής έκτασης 5.630 τ.μ. και δωρεάν Parking 550 θέσεων, δίνοντας τη δυνατότητα στον επισκέπτη να πραγματοποιήσει με άνεση τις αγορές του.

Οπως επισημαίνεται, ο νέος υπερσύγχρονος χώρος φιλοδοξεί να αποτελέσει τόπο συνάντησης του καταναλωτικού κοινού που αναζητά προϊόντα τεχνολογικής αιχμής, ενώ και οι πλέον απαιτητικοί καταναλωτές θα μπορούν να ενημερωθούν για τις τελευταίες προτάσεις της αγοράς από το άριστα καταρτισμένο προσωπικό του καταστήματος που θα τους βοηθήσει να βρουν τις λύσεις που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες τους σε επίπεδο ποιότητας και κόστους.

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του καταστήματος αποτελούν, ωστόσο και οι καινοτόμες πρακτικές εσωτερικής διαρρύθμισης, τις οποίες ο καταναλωτής συναντά αποκλειστικά σε καταστήματα της αλυσίδας Saturn. Βασικό συστατικό της φιλοσοφίας των καταστημάτων είναι η τμηματική έκθεση των προϊόντων ανά εταιρία προμηθευτή, καθώς επίσης και η εφαρμογή της πρακτικής των “shops in shop”.

Παράλληλα, το κατάστημα προσφέρει στον καταναλωτή μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών, όπως εγγύηση χαμηλής τιμής, κατ’ οίκον παράδοση, εγκατάσταση και επίδειξη λειτουργιών ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συσκευών, καθώς και τεχνική υποστήριξη ηλεκτρονικών υπολογιστών.

«Αισθανόμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που σήμερα εγκαινιάζουμε ένα ακόμα κατάστημα Saturn, το 2ο Saturn στη Θεσσαλονίκη και 5ο στην Ελλάδα. Το δίκτυο της Saturn μεγαλώνει και προσεγγίζει ακόμα περισσότερους φίλους της τεχνολογίας που αναζητούν οικονομικές λύσεις. Πιστεύοντας ότι Η Τσιγκουνιά είναι Μαγκιά, συνεχίζουμε να στηρίζουμε τους Έλληνες καταναλωτές με τις πιο χαμηλές τιμές, δίνοντάς τους την ευκαιρία να μη στερηθούν τις απολαύσεις που μόνο τα προϊόντα τεχνολογικής αιχμής εξασφαλίζουν» δήλωσε με αφορμή την επικείμενη έναρξη λειτουργίας του πέμπτου καταστήματος της Saturn στην ελληνική αγορά ο κ. Peter Leisten, ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα Country Manager και CEO της Media Saturn Ελλάδος το Μάιο 2010.

Ο κ. Leisten ανήκει στο δυναμικό της Media Saturn από το 2002, κατέχοντας σημαντική εμπειρία τόσο στη Γερμανία όσο και διεθνώς. Στη διάρκεια της πορείας του στην εταιρία, ο κ. Leisten διετέλεσε μεταξύ άλλων Concept Manager της εταιρίας στη Γαλλία και Αντιπρόεδρος της διεύθυνσης International Sales για τη Saturn.

Στο κατάστημα της Πυλαίας θα απασχολούνται 70 άτομα από την ευρύτερη περιοχή Θεσσαλονίκης, τα οποία διαθέτοντας την κατάλληλη εκπαίδευση και εξειδίκευση θα αποτελέσουν τους καλύτερους συμβούλους αγορών για τους πελάτες του καταστήματος.

Τέλος, υπογραμμίζεται, ότι η Saturn εισήλθε στην ελληνική αγορά το Σεπτέμβριο του 2008, ανοίγοντας το πρώτο της κατάστημα στην περιοχή της Καλλιθέας, ενώ το Νοέμβριο του ίδιου έτους εγκαινίασε το δεύτερό της κατάστημα στην περιοχή του Γέρακα Αττικής. Το Μάρτιο του 2010 η Saturn διεύρυνε το δίκτυό της με δύο νέα καταστήματα, στην Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης και στο Σταθμό Λαρίσης, στην Αθήνα. Με την προσθήκη και του 5ου καταστήματος στην ελληνική αγορά, το προσωπικό που θα απασχολεί το δίκτυο θα φτάσει τα 400 άτομα, ενώ παράλληλα συμπληρώνονται συνολικά 250 σημεία πώλησης στις 14 χώρες όπου δραστηριοποιείται η Saturn.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v