Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΝΚΛΩ: «Κράξιμο» εργαζομένων στην κυβέρνηση

Την έντονη δυσφορία τους εξέφρασαν -και μάλιστα προβαίνοντας σε βαρείς χαρακτηρισμούς- οι εργαζόμενοι της Ενωμένης Κλωστοϋφαντουργίας σε συνέντευξη τύπου που παρέθεσαν σήμερα.

ΕΝΚΛΩ: «Κράξιμο» εργαζομένων στην κυβέρνηση
Την έντονη δυσφορία τους εξέφρασαν -και μάλιστα προβαίνοντας σε βαρείς χαρακτηρισμούς- οι εργαζόμενοι της Ενωμένης Κλωστοϋφαντουργίας σε συνέντευξη τύπου που παρέθεσαν σήμερα, λόγω της χαρακτηριστικής καθυστέρησης που παρατηρείται στο θέμα της χρηματοδότησης της εταιρίας από τις τράπεζες.

Όπως υποστηρίζουν, το θέμα της χρηματοδότησης αποτελεί δέσμευση της κυβέρνησης από τον περασμένο Μάιο.

Την ίδια διαβεβαίωση («αποτελεί δέσμευσή μου» φέρεται να τους είπε) τους έδωσε και ο ίδιος ο πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου στις 26 Οκτωβρίου, συμπληρώνοντας ότι την όλη υπόθεση χειρίζεται ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Έκτοτε, υπήρξαν δύο συναντήσεις των συνδικαλιστών με τον υπουργό, μία στη Βέροια και μία στη Θεσσαλονίκη, όπου ιδίως κατά τη δεύτερη συνάντηση, ο υπουργός φέρεται να τους είπε «δώστε μου δύο μέρες να δω τι γίνεται με την Εμπορική Τράπεζα και το θέμα θα λυθεί».

Οι εργαζόμενοι της Ενωμένης Κλωστοϋφαντουργίας εκφράζουν την αγανάκτησή τους, υπενθυμίζοντας ότι τους οφείλονται δεδουλευμένα είκοσι μηνών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v