Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Aegean Power στη λιανική

Η Aegean Power ανακοινώνει την εμπορική λειτουργία του πρώτου της καταστήματος. Το γεγονός σηματοδοτεί μια νέα φιλοσοφία για την ελληνική αγορά του ηλεκτρικού ρεύματος.

Η Aegean Power στη λιανική
Η Αegean Power ανακοινώνει την εμπορική λειτουργία του πρώτου της καταστήματος. Το γεγονός σηματοδοτεί μια νέα φιλοσοφία για την ελληνική αγορά του ηλεκτρικού ρεύματος.

Το κατάστημα της Αegean Power βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, στην πλατεία Κολωνακίου, στην οδό Κουμπάρη 5. Στο κατάστημα, οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν την εξατομικευμένη προϊοντική λύση που καλύπτει τις δικές τους ανάγκες σε ηλεκτρικό ρεύμα, απολαμβάνοντας επιπλέον τις ποιοτικές και ολοκληρωμένες υπηρεσίες της Αegean Power.

Παράλληλα, οι υφιστάμενοι πελάτες της Αegean Power έχουν πλέον τη δυνατότητα να πληρώσουν το λογαριασμό τους απ’ ευθείας στο κατάστημα και να ενημερωθούν για άλλες υπηρεσίες και προϊόντα της εταιρείας, που ενδεχόμενα τους ενδιαφέρουν.

Συγκεκριμένα, μπορούν να ζητήσουν πληροφορίες και διευκρινήσεις σχετικά με τις προτάσεις της Αegean POWER για τις Επιχειρήσεις, τα Νοικοκυριά καθώς και για το Πρόγραμμα «Φωτοβολταϊκών στις Στέγες», που έχει ξεκινήσει να προσφέρει ήδη η εταιρία.

Επιπλέον, με το κατάστημα αυτό και στο πλαίσιο της σταθερής ανάπτυξής της, η Αegean POWER, υλοποιεί πλάνο δημιουργίας Δικτύου Καταστημάτων σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, όπως Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα και Βόλο.

Έτσι δίνει τη δυνατότητα στον Καταναλωτή να ωφεληθεί από τις άρτιες και ποιοτικές ενεργειακές λύσεις που προσφέρει η εταιρεία, πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και την προσωποποιημένη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v