Mobile Technology: Χορηγός στο Συνέδριο Logistics

Η διοίκηση της Mobile Technology γνωστοποιεί ότι συμμετέχει ως RFID Technology Sponsor στο 14ο Ετήσιο Συνέδριο Logistics, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο στις 19-20 Νοεμβρίου.

Mobile Technology: Χορηγός στο Συνέδριο Logistics
Η διοίκηση της Mobile Technology γνωστοποιεί ότι συμμετέχει ως RFID Technology Sponsor στο 14ο Ετήσιο Συνέδριο Logistics, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο στις 19-20 Νοεμβρίου. 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η συνεισφορά της στην εκδήλωση που διοργανώνεται από την Ελληνική Εταιρεία Logistics με την υποστήριξη του European Logistics Mediterranean (ELMED) και του Cyprus Logistics Association (CLA), περιλαμβάνει το σχεδιασμό, εγκατάσταση και υποστήριξη ολοκληρωμένης λύσης RFID που βασίζεται στον εξειδικευμένο εξοπλισμό της Intermec Technologies.

Σημειώνεται, ότι η λύση επιτρέπει την καταχώρηση των στοιχείων των συνέδρων σε RFID tags κατά την εγγραφή τους, καθώς και την αυτοματοποιημένη καταγραφή των κινήσεών τους εντός του συνεδριακού χώρου.

Όπως επισημαίνεται, έχει ήδη εφαρμοστεί με επιτυχία από τη Mobile Technology σε διάφορες εκδηλώσεις, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τις εγχώριες διοργανώσεις CISCO EXPO και αποτελεί μία εξαιρετική ευκαιρία για τους συνέδρους να διαπιστώσουν έμπρακτα τις δυνατότητες της τεχνολογίας RFID. 

Τέλος, η συμμετοχή της Mobile Technology στο 14ο Ετήσιο Συνέδριο Logistics πραγματοποιείται στο πλαίσιο της ευρύτερης και συστηματικής προσπάθειάς της να προάγει τη χρήση πρωτοποριακών τεχνολογιών που συντελούν στην αναβάθμιση της εφοδιαστικής αλυσίδας και ενισχύουν την ανταγωνιστικότητα των ελληνικών επιχειρήσεων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v