Βράβευση της Epsilon Net

Μία ακόμα πολύ σπουδαία διάκριση πέτυχε η Epsilon Net μέσα από την έρευνα που διεξήγαγε το ερευνητικό κέντρο “Economics of Industrial Research & Innovation” που αποτελεί επιστημονικό Ινστιτούτο της Ε.Ε..

Βράβευση της Epsilon Net
Μία ακόμα πολύ σπουδαία διάκριση πέτυχε η Epsilon Net μέσα από την έρευνα που διεξήγαγε το ερευνητικό κέντρο “Economics of Industrial Research & Innovation (IRI)” που αποτελεί επιστημονικό Ινστιτούτο του Κέντρου Ερευνών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Συγκεκριμένα, η Epsilon Net ξεχώρισε ως μία από τις 5 ελληνικές εταιρείες που βρίσκονται στη λίστα των 1000 ευρωπαϊκών με τις μεγαλύτερες επενδύσεις στην έρευνα και την ανάπτυξη. Στην ίδια έρευνα για τον κλάδο του software κατέχει την 1η θέση στην Ελλάδα και την 71η θέση σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην έρευνα του ινστιτούτου της Ευρωπαϊκής Ένωσης τονίζεται ότι η συγκεκριμένη επένδυση αποτελεί «κλειδί» για την έξοδο από την κρίση κάτι που επιβεβαιώνει στο έπακρο την πορεία της Epsilon Net την τελευταία 3ετία, μια πορεία η οποία της έχει δώσει τον σπουδαίο αυτό τίτλο.

Η αρμόδια για την Έρευνα, την Καινοτομία και την Επιστήμη Επίτροπος κ. Mire Geoghegan-Quinn επεσήμανε ότι «το γεγονός ότι μεγάλες εταιρείες διατήρησαν το ύψος επενδύσεών τους δείχνει ότι αναγνωρίζουν την Έρευνα και την Ανάπτυξη ως το….κλειδί για να βγουν ισχυρότερες από την κρίση».

Η περσινή διάκριση του κου Ιωάννη Μίχου, (Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου της Epsilon Net A.E.) στον διαγωνισμό της Ernst & Young ως “Καινοτόμος Επιχειρηματίας της Χρονιάς 2008”, πλαισιώνει την φετινή διάκριση της εταιρείας.

Στα καινοτόμα προϊόντα της εταιρείας περιλαμβάνεται η σειρά Business που περιλαμβάνει Εμπορολογιστικές εφαρμογές, Εφαρμογές Payroll & HRM, καθώς και η σειρά Hyper, η οποία αποτελεί κορυφαία λύση εφαρμογών για Λογιστικά Γραφεία.

Οι υπόλοιπες 4 ελληνικές εταιρείες οι οποίες συμπεριλαμβάνονται μεταξύ των 1000 ανά την Ευρώπη είναι οι: Pharmaten, Intralot, Ελλάκτωρ, MLS. Στην 1η θέση της ευρωπαϊκής λίστας, στο σύνολο των εταιρειών, βρίσκεται η Volkswagen και στην 2η θέση η Nokia, ενώ ψηλά στη λίστα εμφανίζονται και οι Bayer, Ericsson, ΒΜW, Loreal, HSBC, BP, Porsche. Στον κλάδο του Software, στην 1η θέση στην Ευρώπη βρίσκεται η SAP.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v