ΕΤΕ: Παραίτηση του Λάμπρου Παπακωνσταντίνου

Την παραίτησή του υπέβαλλε ο κ. Λάμπρος Παπακωνσταντίνου, Γενικός Διευθυντής Επενδυτικής Τραπεζικής του Ομίλου της ΕΤΕ. Η παραίτηση έγινε δεκτή από τον διευθύνοντα σύμβουλο κ. Απόστολο Ταμβακάκη.

ΕΤΕ: Παραίτηση του Λάμπρου Παπακωνσταντίνου
Την παραίτησή του υπέβαλλε ο κ. Λάμπρος Παπακωνσταντίνου, Γενικός Διευθυντής Επενδυτικής Τραπεζικής του Ομίλου της ΕΤΕ. Η παραίτηση, που έγινε δεκτή από τον διευθύνοντα σύμβουλο του Ομίλου κ. Απόστολο Ταμβακάκη, θα ισχύσει την 31η Δεκεμβρίου 2010.

Ο κ. Λάμπρος Παπακωνσταντίνου διετέλεσε Γενικός Διευθυντής Επενδυτικής Τραπεζικής, Πρόεδρος Δ.Σ. της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΧΕΠΕΥ, Αντιπρόεδρος Δ.Σ. της Finansinvest και Πρόεδρος Δ.Σ. της NBG Securities Romania S.A.

Η διοίκηση της ΕΤΕ ευχαριστεί τον κ. Λάμπρο Παπακωνσταντίνου τόσο για τις υπηρεσίες που προσέφερε στον Όμιλο στο επίπεδο της Επενδυτικής Τραπεζικής και της Εθνικής Χρηματιστηριακής όσο και για την γενικότερη συμβολή του στην επιτυχή έκβαση στρατηγικών κινήσεων της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος τα τελευταία χρόνια και του εύχεται καλή επιτυχία στις μελλοντικές επαγγελματικές κινήσεις του.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v