Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πειραιώς: Πρόγραμμα διαθεσιμότητας σε υπαλλήλους

Πρόταση προς το σύνολο των εργαζομένων της απέστειλε την Παρασκευή το απόγευμα, με τη μορφή e-mail, η διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς, βάσει της οποίας δύνανται, όσοι επιθυμούν, να κάνουν χρήση του προγράμματος sabbatical.

Πειραιώς: Πρόγραμμα διαθεσιμότητας σε υπαλλήλους
Πρόταση προς το σύνολο των εργαζομένων της απέστειλε την Παρασκευή το απόγευμα, με τη μορφή e-mail, η διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς, βάσει της οποίας δύνανται, όσοι επιθυμούν, να κάνουν χρήση του προγράμματος sabbatical, δηλαδή να αποχωρήσουν για 2 ή 3 έτη από την εργασία τους, με μείωση των αποδοχών τους από 40% έως 50%.

Στη λήξη του προγράμματος μπορούν να επιστρέψουν στην εργασία τους, διατηρώντας μάλιστα τον βαθμό που είχαν όταν αποχώρησαν.

Προβλέπεται επίσης η καταβολή δώρων Χριστουγέννων, Πάσχα και επιδόματος καλοκαιρινής άδειας, πάντα με βάση τον νέο τους μισθό.

Αναλυτικά, η πρόταση προβλέπει για όσους εργαζομένους κάνουν χρήση του προγράμματος για ένα έτος μείωση αποδοχών κατά 40%, για 2 έτη 45% και για τρία έτη 50%. Κατά τη διάρκεια της χρήσης του προγράμματος ο εργαζόμενος δύναται να εργαστεί οπουδήποτε αλλού εκτός από τράπεζα.

Με τον τρόπο αυτόν η τράπεζα επιδιώκει τον περιορισμό των λειτουργικών της δαπανών και από σήμερα αναμένει τις απαντήσεις όσων επιθυμούν να κάνουν χρήση του προγράμματος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v