Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

SCIENS: Ενίσχυση επενδυτικών κεφαλαίων με 213 εκ.

Η Sciens ανακοινώνει οτι το επενδυτικό κεφάλαιο Sciens Aviation Special Opportunities Fund υπερκαλύφθηκε κατά 1,4 φορές συγκεντρώνοντας 213 εκατομμύρια δολάρια.

SCIENS: Ενίσχυση επενδυτικών κεφαλαίων με 213 εκ.
Το επενδυτικό κεφάλαιο Sciens Aviation Special Opportunities Fund ανακοίνωσε οτι είναι πλέον κλειστό σε νέους επενδυτές αφού έφτασε τα 213 εκατομμύρια δολάρια υπερκαλύπτοντας τον αρχικό του στόχο κατά 1,4 φορές. Τα κεφάλαια εισέφεραν κυρίως διεθνείς θεσμικοί επενδυτές, οι οποίοι με τον τρόπο αυτό έδειξαν την εμπιστοσύνη τους στον όμιλο της Sciens.

Η επενδυτική στρατηγική του Sciens Aviation Special Opportunities Fund επικεντρώνεται στην εκμετάλλευση ευκαιριών που δημιουργούνται στη δευτερογενή αγορά αεροπλάνων και ανταλλακτικών.

Το επενδυτικό κεφάλαιο διαχειρίζεται η Apollo Aviation, η οποία ανήκει κατά 50% στη Sciens Διεθνή Συμμετοχών, η οποία είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών, και κατά 50% στους ιδρυτές της Bill Hoffman και Robert Korn, οι οποίοι ηγούνται της ομάδας διαχείρισης. Η Apollo Aviation είναι εταιρία διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων με σημαντική δραστηριότητα στη δευτερογενή αγορά αεροπλάνων και αυτή τη στιγμή έχει περίπου 800 εκατ. δολάρια υπό διαχείριση.

Ο κ. Ιωάννης Ρήγας, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Sciens Διεθνούς Συμμετοχών δήλωσε: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που υπερκαλύψαμε τον αρχικό στόχο συγκέντρωσης κεφαλαίων γιατί πιστεύουμε ότι τώρα είναι η κατάλληλη εποχή για να επενδύσει κάποιος στη στρατηγική αυτή».


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v