Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΛΠ: Διαψεύδει δημοσίευμα της Καθημερινής

Αναληθές χαρακτηρίζει δημοσίευμα της Καθημερινής ο ΟΛΠ τονίζοντας ότι δεν υπάρχει κανένα γραπτό ή προφορικό θέμα από την πλευρά της Cosco.

ΟΛΠ: Διαψεύδει δημοσίευμα της Καθημερινής
Αναληθές χαρακτηρίζει δημοσίευμα της Καθημερινής της 21ης Νοεμβρίου ο ΟΛΠ τονίζοντας ότι δεν υπάρχει κανένα γραπτό ή προφορικό θέμα από την πλευρά της Cosco.

Σημειώνεται ότι η στήλη ΔΗΚΤΗΣ της Καθημερινής ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι η διοίκηση Ανωμερίτη "ανακάτεψε τα κοντέινερ της κινεζικής εταιρείας και παρέδωσε ένα χαλασμένο σύστημα μηχανογράφησης, που έδειχνε πού είναι τι, για να μην μπορούν οι Kινέζοι να βγάλουν άκρη, ούτε και με τα δικά τους κοντέινερ.

Αποτέλεσμα; Η Cosco έχασε αρκετούς της πελάτες γιατί δεν μπορούσε να βρει τα δικά τους κοντέινερ, πλήρωσε πρόστιμα και έχει πελάτες που θέτουν ως όρο να μην ξαναπεράσουν εμπορεύματά τους από το λιμάνι του Πειραιά".


Η ανακοίνωση του ΟΛΠ:

Σχετικά με αναληθές δημοσίευμα της εφημερίδας «Καθημερινή» ο Γενικός Διευθυντής του Ο.Λ.Π. Α.Ε. κ. Παναγιώτης Πετρουλής απέστειλε στη Διεύθυνση της εφημερίδας την ακόλουθη επιστολή :

«Κύριε Διευθυντά,

Στη σελίδα 2/ΟΙΚ του φύλλου 27629/21.11.2010 της έγκριτης εφημερίδας σας υπό τον τίτλο “Οργή κατά του Ανωμερίτη”, ο συνεργάτης σας ΔΗΚΤΗΣ, αφού καταγράφει ανύπαρκτα γεγονότα, προχωράει σε ανεπίτρεπτα σχόλια, τα οποία ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα, αλλά και το κύρος της εφημερίδας σας.

Ως Πρόεδρος της μικτής Επιτροπής ΟΛΠ – ΣΕΠ (COSCO) για την εφαρμογή της Σύμβασης Παραχώρησης, θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι ουδέν προφορικό ή γραπτό θέμα, όπως το περιγραφόμενο στο σχόλιο, έχει κατατεθεί ή διατυπωθεί.

Παρακαλώ σύμφωνα με το νόμο να δημοσιεύσετε στην εφημερίδα σας την απάντηση αυτή της εταιρίας μας προκειμένου να αποκατασταθεί η αλήθεια».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v