Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

3E: Διακρίσεις στα Βραβεία Fleet Europe Awards

Ο όμιλος της Coca-Cola Τρία Έψιλον κέρδισε το αναγνωρισμένου κύρους βραβείο «International Fleet Safety of the Year», ενώ κατέλαβε τη δεύτερη και τρίτη θέση σε δύο άλλες κατηγορίες των βραβείων.

3E: Διακρίσεις στα Βραβεία Fleet Europe Awards
Ο όμιλος της Coca-Cola Τρία Έψιλον κέρδισε το αναγνωρισμένου κύρους βραβείο «International Fleet Safety of the Year», ενώ κατέλαβε τη δεύτερη και τρίτη θέση σε δύο άλλες κατηγορίες των βραβείων.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία, η οποία διαθέτει στόλο με περισσότερα από 20.000 οχήματα σε 28 χώρες, τιμήθηκε κατά τη διάρκεια των βραβείων «Fleet Europe Awards 2010» τα οποία απονεμήθηκαν την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου κατά τη διάρκεια ενός εντυπωσιακού δείπνου γκαλά που οργανώθηκε στο Χρηματιστήριο των Βρυξελλών. 

Σημειώνεται, ότι η Coca-Cola Τρία Έψιλον κατέλαβε τη δεύτερη θέση στην κατηγορία «International Fleet Manager of the Year» και την Τρίτη θέση στην κατηγορία «International Green Fleet of the Year». Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία των βραβείων που μια εταιρεία λαμβάνει τιμητική διάκριση σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες ταυτόχρονα.

Επιπλέον, με την απονομή του βραβείου «International Fleet Safety Award» αναγνωρίζεται η επιτυχημένη υλοποίηση ενός προγράμματος ασφάλειας για το στόλο της Coca-Cola Τρία Έψιλον το οποίο περιλαμβάνει τη χρήση νέων εργαλείων και εφαρμογών και αποσκοπεί στη βελτίωση της οδηγικής ασφάλειας. Το πιλοτικό πρόγραμμα της εταιρείας που χρησιμοποιεί το σύστημα ασφαλείας ενεργού στόλου mobileye® υλοποιήθηκε το 2010. Κατά τη διάρκεια εφαρμογής του προγράμματος αυτού δεν καταγράφηκαν συγκρούσεις, ενώ οι επιδόσεις των οδηγών βελτιώθηκαν σημαντικά όπως και η οικονομία στα καύσιμα. 

Όπως επισημαίνεται, η Coca-Cola Τρία Έψιλον κατέλαβε τη δεύτερη θέση στο βραβείο «International Fleet Manager of the Year» για την επιτυχή χάραξη μιας διεθνούς στρατηγικής διαχείρισης στόλου και την υλοποίηση μιας αποδοτικής πολιτικής οχημάτων. Η Coca-Cola Τρία Έψιλον ξεκίνησε να οργανώνει το διεθνή στόλο της το 2007. Ως αποτέλεσμα της εξαιρετικής συνεργασίας που επιτεύχθηκε μεταξύ των 28 χωρών δραστηριοποίησης της εταιρείας, του κεντρικού τμήματος προμηθειών, του στόλου κι άλλων εμπειρογνωμόνων, η Coca-Cola Τρία Έψιλον σημείωσε σταθερή βελτίωση και παρουσίασε απτά αποτελέσματα όσον αφορά τη διαχείριση του χαρτοφυλακίου των προμηθευτών, την αποδοτική διαχείριση του στόλου και την αποτελεσματική συνεργασία με τρίτους. 

Παράλληλα, η Coca-Cola Τρία Έψιλον κατέλαβε την τρίτη θέση στο βραβείο «International Green Fleet of the Year» ως αναγνώριση του προγράμματος για ασφαλή και οικολογική οδήγηση, «Safe & Eco Driving». Το 2009 η εταιρεία μείωσε την κατανάλωση καυσίμου κατά 6,3%, και στο πρώτο εξάμηνο του 2010 σημείωσε περαιτέρω μείωση κατά 1,5% . Το ποσοστό αυτό ισοδυναμεί με μια μείωση σε εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα (CO2) της τάξης των 7.600 τόνων στη διετία 2009-10.

Τέλος, τονίζεται, ότι τα βραβεία παρέλαβε ο κ. Janos Kis, Group Fleet Support Manager, ο οποίος σχολίασε: «Πρόκειται για ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα για την Coca-Cola Τρία Έψιλον. Η απονομή αυτών των βραβείων αποτελεί πραγματικό επίτευγμα για όλους όσους εργάσθηκαν σκληρά σε ολόκληρη την εταιρεία. Το γεγονός ότι είμαστε η μοναδική εταιρεία που διακρίθηκε ταυτόχρονα σε τρεις κατηγορίες αποτελεί ακόμη μεγαλύτερη αναγνώριση. Είναι μεγάλη τιμή να έχουμε αναγνωριστεί ως οι καλύτεροι από έναν τόσο έγκυρο οργανισμό και συνιστά ένα σημαντικό ορόσημο για εμάς. Ωστόσο, δεν θα επαναπαυθούμε στις δάφνες μας αλλά θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε για περαιτέρω βελτίωση και την επόμενη χρονιά».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v