O Bhavneet Singh στο Δ.Σ. της Forthnet

O Όμιλος Forthnet, ανακοίνωσε το διορισμό του κ. Bhavneet Singh ως ανεξάρτητο, μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας.

O Bhavneet Singh στο Δ.Σ. της Forthnet
O Όμιλος Forthnet, ανακοίνωσε το διορισμό του κ. Bhavneet Singh ως ανεξάρτητο, μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας.

Με ισχύ από τις 27 Οκτωβρίου 2010, ο κ. Singh αντικαθιστά τον κ. Ιωάννη Αβέρωφ ο οποίος παραιτήθηκε μετά από δεκαετή παρουσία και συμβολή του στο Διοικητικό Συμβούλιο της Forthnet.

O κ. Deepak Srinivas Padmanabhan, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Forthnet, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ο κ. Bhavneet Singh εντάσσεται ως μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο της Forthnet. Με τη μακρά, εκτεταμένη και διεθνή επαγγελματική του εμπειρία και τεχνογνωσία θα προσθέσει πραγματική αξία και θα συμβάλει σημαντικά στη ανάπτυξη της εταιρείας στο μέλλον».

« Είναι πραγματικά μεγάλη τιμή για μένα, να αποτελώ μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Forthnet. Είμαι ευτυχής που θα συμμετέχω σε έναν τόσο δυναμικό και ταχέως αναπτυσσόμενο οργανισμό» πρόσθεσε ο κ. Bhavneet Singh.

Ο κ. Bhavneet Singh είναι Managing Director και Executive Vice President του Emerging Markets Group του MTVNI , με ευθύνη για όλες τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του MTVNΙ για το χαρτοφυλάκιο της εταιρίας στους τομείς της μουσικής, των παιδικών και κωμικών προγραμμάτων για τις αγορές Ρωσίας, Ινδίας, Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, Αφρικής και Μέσης Ανατολής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v