Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alter: Διαψεύδει δημοσίευμα για σύγκρουση μετόχων

Η "Ελεύθερη Τηλεόραση" (ALTER) σε ερώτηση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, διαψεύδει κατηγορηματικά δημοσίευμα εφημερίδας  στο οποίο αναφέρεται ότι δήθεν έχει επέλθει σύγκρουση μεταξύ των δυο βασικών της μετόχων.

Alter: Διαψεύδει δημοσίευμα για σύγκρουση μετόχων
Η "Ελεύθερη Τηλεόραση" (ALTER) σε ερώτηση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, διαψεύδει κατηγορηματικά το από 27-28 Νοεμβρίου 2010 δημοσίευμα της εφημερίδας "ΙΣΟΤΙΜΙΑ" στο οποίο αναφέρεται ότι δήθεν έχει επέλθει σύγκρουση μεταξύ των δυο βασικών της μετόχων και ότι δήθεν είναι κοντά η ελεγχόμενη πτώχευση.

Περαιτέρω η εταιρία ενημερώνει ότι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τις πιστώτριες τράπεζες προκειμένου να διευθετήσει τα προβλήματα που έχουν προκύψει και να εξασφαλιστεί η ρευστότητα της για το προσεχές διάστημα.

Διευκρινίζεται ακόμα ότι η εταιρεία έχει οφειλές οι οποίες όμως δεν είναι ληξιπρόθεσμες με βάση τον Κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων.

Οι οφειλές αυτές προέρχονται από:

1) Παρακρατούμενους φόρους που ανέρχονται στο ποσό των 5.633 χιλιάδων € και αφορούν περίοδο από το Δεκέμβριο του 2009 μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2010. Από το ποσό αυτό τα 5.303 χιλιάδες € θα ρυθμιστούν όταν καταστούν ληξιπρόθεσμα, ενώ το υπόλοιπο ποσό των 330 χιλιάδων € θα καταβληθεί στο προσεχές διάστημα.

2) Οφειλές προς ασφαλιστικά ταμεία που ανέρχονται στο ποσό των 851 χιλιάδων € και αφορούν περίοδο Σεπτεμβρίου 2010 και θα καταβληθούν στο προσεχές διάστημα.

3) Τόκους προς τράπεζες που ανέρχονται στο ποσό των 6.523 χιλιάδων € και αφορούν το Α' ενδεκάμηνο του 2010. Η εταιρεία συζητά με τις τράπεζες για τη διευθέτηση και της ανωτέρω οφειλής.

4) Οφειλές προς το προσωπικό που ανέρχονται σε ποσό 453 χιλιάδων € και αφορούν μέρος της μισθοδοσίας του Οκτωβρίου 2010. Η εταιρεία εκτιμά ότι θα καταφέρει να καταβάλει την ανωτέρω οφειλή εντός της εβδομάδας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v