Νέα προθεσμία για να απολογηθεί ο Π. Ψωμιάδης

Νέα προθεσμία για να απολογηθεί πήρε από τον 6ο τακτικό ανακριτή ο πρόεδρος του ομίλου ΑΣΠΙΣ κ. Παύλος Ψωμιάδης. Αποδοκίμασίες κατά την είσοδό του στην Ευελπίδων από συτκεντρωμένους επενδυτές.

Νέα προθεσμία για να απολογηθεί ο Π. Ψωμιάδης
Νέα προθεσμία για να απολογηθεί πήρε από τον 6ο τακτικό ανακριτή ο πρόεδρος του ομίλου ΑΣΠΙΣ κ. Παύλος Ψωμιάδης.

Η απολογία του σήμερα ενώπιον του ανακριτή δεν ολοκληρώθηκε, ενώ προπηλακίστηκε κατά την έξοδό του από το ανακριτικό γραφείο.

Σε βάρος του εκδόθηκε την περασμένη Τριτη ένταλμα σύλληψης για τα αδικήματα της απάτης και της νομιμοποίησης εσόδων απο παράνομη δραστηριότητα αναφορικά με την υπόθεση της Ασπις Capital.

Νωρίς το πρωί είχαν συγκεντρωθεί στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων επενδυτές οι οποίοι αποδοκίμασαν τον κ. Ψωμιάδη κατά την είσοδό του στο ανακριτικό γραφείο.

Στην είσοδο της Ευελπίδων το Σωματείο Ασφαλισμένων Ζημιωθέντων της Ασπίδος έχει αναρτήσει πανό που λένε «Σταματήστε να κλέβετε τη νοημοσύνη, τους κόπους και τα χρήματά μας» και «Το Σύστημα φτιάχνει Ψωμιάδηδες και το κράτος τους συντηρεί».

Κατά την είσοδο του κ. Ψωμιάδη στον ανακριτή περίπου 100 συγκεντρωμένοι επενδυτές τον "λίντσαραν", άρχισαν να τον βρίζουν, ενώ φώναζαν «καθάρματα, αλήτες μας καταστρέψατε».

Την ώρα μάλιστα που κατέθετε στον ανακριτή ο συνεργάτης του Βασίλης Αδαμόπουλος, οι συγκεντρωμένοι μπέρδεψαν τον ανακριτή με τον μάρτυρα και άρχισαν να βρίζουν τον ανακριτή, ο οποίος διέταξε την κράτηση ενός.

Ο ανακριτής διέταξε την εκκένωση του κτιρίου και οι επενδυτές οδηγήθηκαν έξω από το κτήριο 9.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v