Η Oya Gur στις επενδυτικές σχέσεις της 3Ε

Η Coca-Cola 3Ε ανακοινώνει το διορισμό της κυρίας Oya Gur (Τουρκάλα υπήκοος) στη θέση της Διευθύντριας Επενδυτικών Σχέσεων.

Η Oya Gur στις επενδυτικές σχέσεις της 3Ε
Η Coca-Cola 3Ε ανακοινώνει το διορισμό της κυρίας Oya Gur (Τουρκάλα υπήκοος) στη θέση της Διευθύντριας Επενδυτικών Σχέσεων. Ο διορισμός της τίθεται σε ισχύ από τις 10 Ιανουαρίου 2011 και η ίδια θα αναφέρεται απευθείας στον οικονομικό διευθυντή κο Robert Murray.
 
Την κα Gur θα υποστηρίξουν στο έργο της ο Παναγιώτης Βεργής, Υποδιευθυντής Επενδυτικών Σχέσεων, η Μαρία Λιβανίου, Επικεφαλής του Τμήματος Μετόχων, και η Βούλα Κώνστα, Τμήμα Μετόχων.

Η κα Gur εργαζόταν μέχρι πρότινος στην TIRYAKI AGRO στη θέση της Οικονομικής Διευθύντριας. Από το 1996 έως το 2009 η κα Gur εκτελούσε χρέη Διευθύντριας Επενδυτικών Σχέσεων & Διαχείρισης Κεφαλαίου στην Coca-Cola Icecek, βασικό εμφιαλωτή της The Coca-Cola Company με έδρα την Κωνσταντινούπολη και δραστηριοποίηση σε 10 χώρες.

Ξεκίνησε την επαγγελματική σταδιοδρομία της στην τράπεζα Turk Sakura το 1989 όπου εργάστηκε τέσσερα χρόνια ως Account Officer. Από το 1993 έως το 1996, διετέλεσε Οικονομική Διευθύντρια στην Total Oil Turkiye, μια γαλλοτουρκική κοινοπραξία στη διανομή πετρελαίου.

Ο Rob Murray, Οικονομικός Διευθυντής στην Coca-Cola Τρία Έψιλον, δήλωσε ''Με χαρά καλωσορίζω την Oya στην Coca-Cola Τρία Έψιλον. Η Oya διαθέτει μεγάλη εμπειρία στις Επενδυτικές Σχέσεις και βαθιά γνώση του χώρου της βιομηχανίας αναψυκτικών αλλά και του συστήματος της Coca-Cola. Ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί της για την περαιτέρω ενίσχυση των δραστηριοτήτων μας στον τομέα των επενδυτικών σχέσεων''.

Η κα Gur έχει τουρκική υπηκοότητα και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στα χρηματοοικονομικά από το Πανεπιστήμιο της Ουαλίας (Η.Β.) και πτυχίο οικονομικών επιστημών από το Πανεπιστήμιο του Βοσπόρου (Τουρκία).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v