FHL Κυριακίδης:Μείωση μετοχικού κεφαλαίου από ΓΣ

Την μείωση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 1,56 εκατ. ευρώ καθώς και την απόκτηση ιδίων μετοχών ποσοστού έως 10% του μετοχικού κεφαλαίου αποφάσισε μεταξύ άλλων η ΓΣ της
FHL Κυριακίδης στις 20/12.

FHL Κυριακίδης:Μείωση μετοχικού κεφαλαίου από ΓΣ
Την μείωση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 1,56 εκατ. ευρώ καθώς και την απόκτηση ιδίων μετοχών ποσοστού έως 10% του μετοχικού κεφαλαίου, αποφάσισε μεταξύ άλλων η ΓΣ της
FHL Κυριακίδης στις 20/12. 

Αναλυτικά η Γενική Συνέλευση αποφάσισε ομόφωνα την μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας κατά ποσό 1.559.398,85 €, με μείωση του συνολικού αριθμού των μετοχών από 24.772.000 σε 23.416.001 ονομαστικές μετοχές, λόγω ακύρωσης ιδίων μετοχών της εταιρείας.
 
Επιπλέον η ΓΣ, ενέκρινε ομόφωνα την απόκτηση από την εταιρεία ιδίων μετοχών ποσοστού έως 10% του συνόλου των μετοχών της εταιρείας ήτοι το ανώτερο 2.341.600 μετοχών, με κατώτατο και ανώτατο όριο αξίας απόκτησης της κάθε μετοχής το ποσό των 0,20€ και 4,50€ αντιστοίχως και για χρονικό διάστημα 24 μηνών από την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης.

Παράλληλα η ΓΣ εξέλεξε νέο εξαμελές Δ.Σ. για πενταετή θητεία. Δύο μέλη θα είναι εκτελεστικά και τέσσερα μέλη θα είναι μη εκτελεστικά εκ των οποίων δύο ανεξάρτητα.

Πιο συγκεκριμένα το νέο Δ.Σ έχει ως κατωτέρω:

Α. Εκτελεστικά μέλη

1.Ηλίας Κυριακίδης του Στυλιανού, Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος.
2.Κωνσταντίνος Καλιονίδης του Χρύσανθου, Αντιπρόεδρος.

Β. Μη εκτελεστικά μέλη

1. Γεώργιος Πετρόπουλος του Βασιλείου, Σύμβουλος.
2. Βασίλειος Κουντουράς του Γεωργίου, Σύμβουλος.
3. Αθανάσιος Πάφος του Χρήστου, Σύμβουλος και ανεξάρτητο μέλος.
4. Ρουθ Γεωργία Λίγγου του Δημητρίου, Σύμβουλος και ανεξάρτητο μέλος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v