Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Fashion Box: Απόφαση για ΑΜΚ- Εγκριση συγχώνευσης

Την έγκριση συγχώνευσης με τη ΜΕΝΤΙΜΕΚ, την αύξηση κεφαλαίου συνεπεία της συγχώνευσης, την αλλαγή σκοπού και ονομασίας, αποφάσισε η έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Fashion Box στις 27/12/2010.

Fashion Box: Απόφαση για ΑΜΚ- Εγκριση συγχώνευσης
Την έγκριση συγχώνευσης με τη ΜΕΝΤΙΜΕΚ, την αύξηση κεφαλαίου συνεπεία της συγχώνευσης, την αλλαγή σκοπού και ονομασίας, αποφάσισε η έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Fashion Box στις 27/12/2010.

Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, εγκρίθηκε η συγχώνευση της ανώνυμης εταιρίας "Ιατρικά Υλικά και Συσκευές ΜΕΝΤΙΜΕΚ Ανώνυμη Βιοτεχνική και Εμπορική Εταιρεία" και "ELFE ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ - ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΤΟΙΜΩΝ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ" με απορρόφηση της πρώτης από τη δεύτερη.

Παράλληλα, αποφασίστηκε, συνεπεία της εγκριθείσας συγχώνευσης:

(α) η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας κατά το ποσό των €4.565.115,80 που αντιστοιχεί στο εισφερόμενο μετοχικό κεφάλαιο της απορροφούμενης εταιρίας,

(β) η μείωση του μετοχικού της κεφαλαίου (i) κατά το ποσό των €2.488.133,10, που αντιστοιχεί στις 8.293.777 μετοχές της Εταιρίας που κατέχει σε αυτήν η Απορροφούμενη, λόγω σύγχυσης, και (ii) κατά το ποσό των €23.187,90 λόγω ακυρώσεως των 77.293 ίδιων μετοχών που κατέχονται από την Εταιρία και τέλος

(γ) η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας κατά το ποσό των €0,10, με κεφαλαιοποίηση του αποθεματικού από την έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο, για λόγους στρογγυλοποίησης.

Κατόπιν των ανωτέρω, το μετοχικό κεφάλαιο της Εταιρίας θα ανέλθει στο συνολικό ποσό των €4.631.919,90 διαιρούμενο σε 15.439.733 κοινές ονομαστικές μετοχές, ονομαστικής αξίας εκάστης 0,30 ευρώ.

Εξάλλου, αποφασίστηκε η αλλαγή της επωνυμίας της Εταιρίας από "ELFE ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ - ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΤΟΙΜΩΝ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ" σε "Ιατρικά Υλικά και Συσκευές ΜΕΝΤΙΜΕΚ Ανώνυμη Βιοτεχνική και Εμπορική Εταιρεία", ήτοι την επωνυμία της Απορροφούμενης Εταιρίας, η οποία θα εξαφανιστεί συνεπεία της συγχώνευσης, καθώς και του διακριτικού τίτλου αυτής αντίστοιχα από "ELFE A.E." σε "ΜΕΝΤΙΜΕΚ Α.Ε." και αποφασίστηκε η τροποποίηση του άρθρου 1 του καταστατικού της.

Τέλος, αποφασίστηκε η αλλαγή του σκοπού της Εταιρίας συνεπεία της αποφασισθείσας συγχώνευσης και η τροποποίηση του άρθρου 2 του καταστατικού της, ενώ αποφασίστηκε η μη λήψη απόφασης για την αλλαγή της έδρας της Εταιρίας αλλά να τεθεί σε επόμενη συνεδρίαση της γενικής συνέλευσης των μετόχων εάν και εφόσον συντρέχει λόγος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v