Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΝΕΛ: Μηδένισε τη συμμετοχή της η MF Global UK

Μηδένισε τη συμμετοχή της στο μετοχικό κεφάλαιο της ΝΕΛ η MF Global UK Limited, μετά την πώληση 1.634.188 μετοχών ήτοι ποσοστό 11,51% στον Απόστολο Κων. Βεντούρη.

ΝΕΛ: Μηδένισε τη συμμετοχή της η MF Global UK
Μηδένισε τη συμμετοχή της στο μετοχικό κεφάλαιο της ΝΕΛ, η MF Global UK Limited, μετά την πώληση 1.634.188 μετοχών ήτοι ποσοστό 11,51% στον Απόστολο Κων. Βεντούρη.

Ως επακόλουθο της προαναφερόμενης πράξης, το ποσοστό συμμετοχής της εταιρείας MF Global UK Limited στο σημερινό μετοχικό κεφάλαιο και στα δικαιώματα ψήφου της ΝΕΛ κατήλθε του 3% και μηδενίστηκε, ενώ το ποσοστό του κ. Απόστολου Κων. Βεντούρη στο σημερινό μετοχικό κεφάλαιο και στα δικαιώματα ψήφου της ΝΕΛ ανήλθε από 0,16% σε 11,67%.

Διευκρινίζεται ότι στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας, επί τη βάσει του οποίου προσδιορίζονται τα ανωτέρω ποσοστά, δεν συμπεριλαμβάνεται αυτό της αυξήσεως που αποφασίστηκε από την Β Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της 27 Ιουλίου 2010 με καταβολή μετρητών και καλύφθηκε ήδη.

Τα εκτεθέντα, δηλαδή, ποσοστά του κ. Απόστολου Κων. Βεντούρη υπολογίζονται επί των μετοχών που αποτελούν σήμερα αντικείμενο διαπραγμάτευσης στο Χρηματιστήριο, μη συνυπολογιζομένων των νέων μετοχών που θα εκδοθούν λόγω της αύξησης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v