Info-quest: Την απόσχιση κλάδου ενέκρινε η ΓΣ

Την απόσχιση του Κλάδου «Διανομή και Τεχνική υποστήριξη προϊόντων Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών» και το νέο ΔΣ, ενέκρινε μεταξύ άλλων η Γενική Συνέλευση της Info-quest στις 17/1.

Info-quest: Την απόσχιση κλάδου ενέκρινε η ΓΣ
Την απόσχιση του Κλάδου «Διανομή και Τεχνική υποστήριξη προϊόντων Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών» και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, ενέκρινε μεταξύ άλλων η Γενική Συνέλευση της Info-Quest στις 17/1.

Αναλυτικά η ΓΣ αποφάσισε για όλα τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης, ως εξής:

Εγκρίθηκαν η απόσχιση του Κλάδου «Διανομή και Τεχνική υποστήριξη προϊόντων Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών» της Εταιρείας και η εισφορά του στην εταιρεία με την επωνυμία «Info Quest Technologies Ανώνυμη Εμπορική και Βιομηχανική Εταιρεία Προϊόντων και Υπηρεσιών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών», σύμφωνα με  το σχετικό Σχέδιο Σύμβασης Απόσχισης και Εισφοράς Κλάδου. 

Εγκρίθηκε η αλλαγή της επωνυμίας σε "Quest Συμμετοχών Ανώνυμη Εταιρεία" και η αλλαγή του σκοπού της Εταιρείας και τροποποίηση των άρθρων 1 και 4 του καταστατικού της Εταιρείας, αντίστοιχα, συνεπεία της ανωτέρω απόσχισης του κλάδου της.

Εξελέγη νέο Διοικητικό Συμβούλιο με τριετή θητεία, το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα ως ακολούθως:

1. Θεόδωρος Φέσσας, του Δημητρίου, Πρόεδρος Δ.Σ., Εκτελεστικό Mέλος.
2. Φαίδων Ταμβακάκης του Δημητρίου, Αντιπρόεδρος Δ.Σ., Μη Εκτελεστικό Μέλος,
3. Μάρκος Μπιτσάκος, του Γρηγορίου, Διευθύνων Σύμβουλος, Εκτελεστικό Mέλος Δ.Σ.
4. Ευτυχία Κουτσουρέλη, του Σοφοκλέους, Εκτελεστικό Mέλος
5. Κωνσταντίνος Ρήγας, του Γεωργίου, Aνεξάρτητο Mη Εκτελεστικό Mέλος Δ.Σ.
6. 'Αννα Γιαννακάκου-Ραζέλου, το γένος Ιωάννου Πίτσα, Aνεξάρτητο Mη Εκτελεστικό Mέλος Δ.Σ.
7. Απόστολος Παπαδόπουλος, του Κωνσταντίνου, Aνεξάρτητο Mη Εκτελεστικό Mέλος Δ.Σ.

Ορίσθηκαν τα μέλη της Επιτροπής Ελέγχου σύμφωνα με το άρθρο 37 του Ν. 3693/2008, ως ακολούθως: Κωνσταντίνος Ρήγας, Αννα Γιαννακάκου Ραζέλου και Απόστολος Παπαδόπουλος.

Στην ομιλία του στους Μετόχους, ο Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης κ. Θεόδωρος Φέσσας ανέφερε ότι με την απόσχιση του κλάδου, ο επιχειρηματικός τομέας της εμπορίας προϊόντων πληροφορικής καθίσταται απόλυτα διακριτός, αυτοδιοίκητος και ευέλικτος, ενώ και η μητρική εταιρία μετατρέπεται σε αμιγή εταιρία συμμετοχών.
 
Επιπλέον ο κ. Φέσσας αναφέρθηκε στις προοπτικές του Ομίλου για το 2011 και τόνισε τη σημασία της καλής χρηματοοικονομικής θέσης του Ομίλου και της συντηρητικής πολιτικής ανάπτυξης των δραστηριοτήτων του που ακολουθείται κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v