Newsphone: Συμμετοχή στην ΑΜΚ της ΑΚΕΠ

Η Newsphone ανακοινώνει ότι αποφασίσθηκε η συμμετοχή στην αύξηση κεφαλαίου της θυγατρικής "ΑΚΕΠ". Μετά την αύξηση κεφαλαίου η Newsphone θα κατέχει το 99,86% της ΑΚΕΠ.

Newsphone: Συμμετοχή στην ΑΜΚ της ΑΚΕΠ
Η Newsphone ανακοινώνει ότι αποφασίσθηκε η άσκηση του δικαιώματος προτίμησης για την συμμετοχή στην αύξηση κεφαλαίου της θυγατρικής "ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" "ΑΚΕΠ".
 
Συνεπώς η εταιρία θα καταβάλει εντός της ταχθείσας προθεσμίας όλο το ποσό της ανωτέρω αύξησης ήτοι το ποσό του 1.300.000 € και θα αναλάβει το σύνολο των νέων μετοχών που θα εκδοθούν ήτοι 130.000 μετοχές ονομαστικής αξίας εκάστης 10 €.

Κατόπιν των ανωτέρω η εταιρεία θα έχει 144.802 μετοχές της θυγατρικής εταιρίας με την επωνυμία "ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ"  εκ συνόλου 145.000 μετοχών και συνεπώς το ποσοστό της θα ανέλθει σε 99,86 %.

Το "ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" "ΑΚΕΠ", δραστηριοποιείται στην προώθηση πωλήσεων του Επαγγελματικού καταλόγου 11880 και του www.vrisko.gr.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v