Νέο κατάστημα Folli Follie στη Νέα Υόρκη

Η περιοχή SoHo, της Νέας Υόρκης, καλωσόρισε το νέο κατάστημα της Folli Follie. Στην βόρεια πλευρά της περιοχής, στην Prince Street 133, το κατάστημα ναυαρχίδα της Folli Follie άνοιξε τις πόρτες του στις 24 Ιανουαρίου.

Νέο κατάστημα Folli Follie στη Νέα Υόρκη
Στην βόρεια πλευρά της περιοχής SoHo, της Νέας Υόρκης, στην Prince Street 133, το κατάστημα ναυαρχίδα της Folli Follie άνοιξε τις πόρτες του στις 24 Ιανουαρίου, ανακοίνωσε σήμερα η εταιρία.

Επίκεντρο της υψηλής αισθητικής και της μόδας, η περιοχή SoHo θεωρείται ένας από τους πιο γνωστούς προορισμούς της τέχνης και του shopping. Αντλώντας έμπνευση από τον καλλιτεχνικό χαρακτήρα της περιοχής, η Folli Follie δημιούργησε το κατάστημα, με σεβασμό προς την αρχιτεκτονική του SoHo, και εκφράζοντας το ύφος της περιοχής μέσα από ένα μοντέρνο πρίσμα.

Προσεγγίζοντας το κατάστημα από την Prince Street, ο επισκέπτης νιώθει σαν να έχει επισκεφτεί μια γκαλερί. Ο ανοιχτός και φιλόξενος χώρος προσφέρει μια άνετη ατμόσφαιρα στους πελάτες, καθώς και μια μοναδική εμπειρία shopping στους λάτρεις της μόδας. Ένα καινοτόμο και ιδιαίτερο στοιχείο του καταστήματος επικεντρώνεται στα κινούμενα πάνελ που δίνουν δυνατότητα για ευελιξία και αλλαγή της χωροταξικής διάταξης, αλλά και του ύφους του καταστήματος.

Τα χαρακτηριστικά τούβλα των κτιρίων της περιοχής έχουν διατηρηθεί, αποπνέοντας το χαρακτήρα της περιοχής, ενώ τα video projectors που έχουν τοποθετηθεί στον τοίχο δίνουν μια άποψη σύγχρονης αισθητικής, μια πιο μοντέρνα πινελιά.

Στην καρδιά της Νέας Υόρκης και πίσω από τη διακριτική πρόσοψη, το νέο κατάστημα της Folli Follie χαρακτηρίζεται από καλαισθησία, δημιουργικότητα, καινοτομία και έμπνευση. Οι συλλογές αξεσουάρ της Folli Follie είναι τοποθετημένες κατά τέτοιον τρόπο που δίνουν την αίσθηση στον επισκέπτη ότι βρίσκεται σε showroom.

Το λογότυπο και τα χρώματα, πορτοκαλί και άσπρο, της Folli Follie, καθώς και οι βιτρίνες σε σχήμα πυραμίδας, έχουν τοποθετηθεί με κομψό τρόπο στο κατάστημα. Σε έναν χώρο 236 τετραγωνικών μέτρων, ο επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί και να ανακαλύψει τις νέες προτάσεις μόδας της Folli Follie και να χαλαρώσει στο μπαρ του καταστήματος.

Η κα Καίτη Κουτσολιούτσου, Ιδρυτής και Image Director της Folli Follie δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε το άνοιγμα του δεύτερου καταστήματός μας στην Νέα Υόρκη, στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξης της Folli Follie σε αγορές στρατηγικής σημασίας, και συγκεκριμένα στην πόλη της Νέας Υόρκης. Στρατηγική μας είναι η ενίσχυση της παρουσίας μας στην αγορά της Αμερικής, όπου το κατάστημα στην περιοχή SoHo θα αποτελέσει τη ναυαρχίδα στη συγκεκριμένη αγορά.

Ακολουθώντας την φιλοσοφία της εταιρείας για «ολοκληρωμένες προτάσεις μόδας», το νέο κατάστημα προσφέρει κοσμήματα, ρολόγια και αξεσουάρ υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές, απευθυνόμενο στους σύγχρονους καταναλωτές που ακολουθούν τις τάσεις της μόδας».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v